VIDEO FOTO Astrid Fodor ”Traficul în zona mall-ului se va liniști. Sibienii să vină pe jos sau cu autobuzul”

1.667

S-a deschis în sfârșit cel mai așteptat punct de interes al orașului. Promenada Sibiu va fi un punct central atât pentru locuitorii orașului, dar și pentru turiștii care vin aici. Traficul din zonă însă a pus probleme majore în aceste zile. Primarul Astrid Fodor însă spune că lucrurile se vor liniști, iar în zonă cel mai ușor se ajunge cu transportul în comun.

VEZI AICI IMAGINI DE LA DESCHIDEREA MALL-ULUI

De mai bine de două săptămâni traficul în zona noului mall este infernal, indiferent de ora din zi. Bâlea, Constituției și Coposu sunt aproape blocate, iar mașinile stau în coadă, bară la bară, minute în șir. Primarul Astrid Fodor însă, a spus la inaugurarea mall-ului, că situația este una temporară.

S-

”Acum într-adevăr traficul este îngreunat pentru că străzile din jur sunt închise, lucrările nu sunt gata. Dar, când acestea se vor deschide, utilajele vor pleca, traficul va fi lejer. Acum este o perioadă de trecere, dar cam într-o săptămână lucrurile vor fi îmbunătățite. Până nu vor pleca toate utilajele poliția rutieră este aici pentru a dirija traficul atunci când e nevoie.”

LIVE VIDEO Azi se deschide primul Mall din Sibiu. Detalii pe www.oradesibiu.ro

Publicată de Ora de Sibiu pe Miercuri, 13 noiembrie 2019

În plus, primarul îi îndeamnă pe sibieni să vină la cumpărături cu mijloacele de transport în comun sau chiar pe jos. ”Locația se află în mijlocul orașului, tocmai de aceea e foarte ușor de ajuns pe jos aici. În plus, se poate ajunge foarte ușor, din absolut toate cartierele, cu mijloacele de transport în comun, nu este absolut necesar să se vină cu mașina”, spune primarul.

 

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

Arată comentarii (4)