LIVE VIDEO Începe Târgul de Crăciun – Organizatorul evenimentului: „Va fi o ediție spectaculoasă”

0 2.283

În această seară, Sibiul va fi cuprins de magia sărbătorilor. Târgul de Crăciun, aflat la cea de-a XIII-a ediție, se deschide la ora 19.00.

Andrei Drăgan, organizatorul târgului, spune că această ediție va fi spectaculoasă. „Suntem la ediția cu numărul 13. Credem că va fi o ediție cu noroc, spectaculoasă. Ne-am pregătit intens, am vrut să aducem niște lucrări care să fie evidente. Așteptăm ora 19.00, ca totul să se aprindă. De la brad, până la cele 110 căsuțe, cu expozanți din toată țara. Anul trecut am crescut numărul căsuțelor. Publicul vine să vadă ceva deosebit, de asta am făcut o selecție la expozanți”, spune Andrei Drăgan, organizatorul Târgului de Crăciun din Sibiu.

video

Sibienii și turiștii au parte de surprize în acest an. Vorbim despre o roată panoramică, creată special pentru acest eveniment. „Anul acesta avem o roată panoramică. Este o ocazie foarte interesantă de a vedea târgul de sus, dintr-o altă perspectivă. Ne-am dorit de mulți ani această atracție. Este a doua roată din România, o roată modernă. Este nou nouță, a fost produsă special pentru acest eveniment. Luni a ieșit din fabrică din Italia și a fost livrată la Sibiu”, a mai spus Andrei Drăgan.

video

Întrebat de unde vin cei mai mulți turiști, Andrei Drăgan a răspuns că aceștia sunt din România, dar și din străinătate. „În mare parte avem turiști din România, 70-80%. Mulți sunt turiști de zi, din Cluj, Brașov, Alba, Vâlcea. Vin turiști care fac city-break, dar și mulți turiști străini. Târgul este un loc plăcut să îți petreci vremea. Multă lume preferă să facă altceva decât să stea în casă. Aici poți veni să mânânci ceva, să bei un vin fiert”, mai spune organizatorul.

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

Lasă un răspuns

Adresa ta nu va fi publicată

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Primește știrile zilei seara pe email
Abonează-te și îți trimitem în fiecare seara un email cu știrile zilei de pe Ora de Sibiu
Renunți oricând. Nu vom folosi adresa ta in scopuri de marketing pentru terți fără acordul tău.
Loading...