targul de craciun 1

Astăzi se deschide Târgul de Crăciun de la Sibiu. Mai sunt doar câteva ore până când centrul orașului va fi luminat, iar atmosfera de sărbătoare va cuprinde Sibiul.

Urmăriți Ora de Sibiu pentru a vedea fiecare moment din Piața Mare a orașului. La ora 17.00, puteți urmări LIVE un interviu cu Andrei Drăgan, organizatorul Târgului de Crăciun. Acesta ne va povesti care sunt noutățile din acest an, dar și ce surprize aduce târgul.

De asemenea, tot pe Ora de Sibiu, veți vedea imagini în premieră din centru, deoarece, la ora 19.00, am pregătit pentru sibieni o transmisiune în direct cu deschiderea oficială a Târgului de Crăciun.

Ediția cu numărul 13 a celui mai așteptat eveniment de iarnă din Sibiu, Târgul de Crăciun, se desfășoară în perioada 15 noiembrie 2019 – 3 ianuarie 2020, fiind inaugurată printr-un concert susținut de Radu Nechifor și Monica Anghel, în 15 noiembrie, ora 19:00.

CITEȘTE ȘI: Atracție nouă la Târgul de Crăciun – Roată panoramică de 22 de metri

Peste 100 de expozanți vor fi prezenți in Piața Mare din Sibiu pentru a oferi experiențe plăcute vizitatorilor, iar pentru cei mici sunt pregătite diverse atracții printre care se numără Atelierul lui Moș Crăciun și patinoarul în aer liber, și Parcul lui Moș Crăciun. Cei peste 100 de expozanți veniți din toată țara vor întâmpina vizitatorii, punându-le la dispoziție o gamă variată de produse precum decorațiuni de Crăciun si bijuterii din porțelan, căni pictate manual, coronițe, ghirlande, globuri, obiecte specifice Crăciunului, sculptate manual si aduse din Bethlehem, precum și diverse specialități gastronomice: de la mezeluri locale, la bunătăți maghiare si burgeri din carne de vită Angus sau chiar vegetali. Detalii despre surpize AICI.

 

Urmăriți Ora de Sibiu și pe Google News

Comentariul meu

Comentariu