targ5

Cel mai frumos Târg de Crăciun din România s-a deschis vineri seara. Sibiul arată, și în acest an, ca în povești. Sunteți cu toții așteptați să vedeți ce surprize v-au pregătit organizatorii.

Aproximativ 10.000 de oameni au luat parte, la ora 19, la marea deschidere a Târgului de Crăciun.

targ3

Ediția cu numărul 13 a celui mai așteptat eveniment de iarnă din Sibiu, Târgul de Crăciun, se desfășoară în perioada 15 noiembrie 2019 – 3 ianuarie 2020, fiind inaugurată printr-un concert susținut de Radu Nechifor și Monica Anghel.

targ4

Peste 100 de expozanți sunt prezenți de astăzi în Piața Mare din Sibiu pentru a oferi experiențe plăcute vizitatorilor, iar pentru cei mici sunt pregătite diverse atracții printre care se numără Atelierul lui Moș Crăciun și patinoarul în aer liber, dar și Parcul lui Moș Crăciun. targ targ1

La căsuțele din târg veți găsi o gamă variată de produse precum decorațiuni de Crăciun si bijuterii din porțelan, căni pictate manual, coronițe, ghirlande, globuri, obiecte specifice Crăciunului, sculptate manual si aduse din Bethlehem, precum și diverse specialități gastronomice: de la mezeluri locale, la bunătăți maghiare și burgeri din carne de vită Angus sau chiar vegetali. targ2

Mirosul de turtă dulce și vin fiert cu scorțișoară, luminițele magice, bradul înalt și frumos împodobit și cele peste o sută de căsuțe cu produse specifice perioadei sărbătorilor de iarnă au creat atmosfera perfectă pentru ca Târgul de Crăciun din Sibiu să fie mai mult decât magic.

 

Comentariu

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.