csu sibiu fiba

Galben-albaștrii continuă seria meciurilor din Liga Națională cu o nouă deplasare. Elevii lui Dan Fleșeriu joacă astăzi, de la ora 17:00, la Pitești. Partida va fi transmisă LIVE pe DigiSport.

CSU Sibiu a plecat la Ptești cu multă dorință de victorie și speră să facă un meci bun astăzi, în fața echipei din Trivale. Într-o perioadă în care echipa noastră e măcinată de absențele datorate de accidentări, dar în care a reușit să arate sete de victorie, baschetbaliștii sibieni speră să reușească un rezultat pozitiv.
”Un nou meci în deplasare pe care suntem nevoiți să îl câștigăm. Fiecare etapă din campionat va fi ca o finală, cel puțin așa va trebui să abordăm meciurile următoare așsa fel încât să ne putem califica în primii 6 și să începem de acolo să reconstruim echipa așa cum am fi vrut să arate de la începutul campionatului. Suntem într-o situație grea, cu multe înfrângeri, dar, din fericire, în campionat nu avem așa multe. Jucătorii au arătat în ultimele 2-3 meciuri ca dorință și putință există, ne trebuie doar un gram de răbdare și vom arăta ca o echipă adevărată”, a spus antrenorul Dan Fleșeriu.
După acest meci, CSU Sibiu se deplasează în Elveția, acolo unde miercuri, 20 octombrie, de la ora 20:00, vor juca pe terenul celor de la Fribourg Olympic, în cadrul FIBA Europe Cup.

Urmăriți Ora de Sibiu și pe Google News

Comentariul meu