VIDEO FOTO – Aglomerație la Mall-ul din Sibiu – Trafic de coșmar în zonă

4 11.539

Sibienii au luat cu asalt Promenada Mall în primul weekend de funcționare a acestuia. Traficul in zona Podului Gării este aglomerat.

Centrul comercial Promenada Sibiu, deținut de fondul de investiţii NEPI Rockcastle, și-a deschis porțile pentru sibieni pe 14 noiembrie, la ora 10:00.

Așa cum era de așteptat primul weekend de funcționare a noului Mall a atras mii de oameni în locația de lângă podul Gării. În aceste condiții traficul auto în zonă a devenit practic de coșmar. S-au format cozi pe principalele străzi din zonă și inevitabil au apărut blocajele.

În magazine este forfotă mare, semn că deschiderea primului Mall de pe teritoriul municipiului Sibiu este deja un succes garantat pentru investitori.
În urma unei investiții de 100 de milioane de euro, noul mall găzduiește peste 150 de magazine și spații comerciale, ce acoperă toate categoriile de produse și servicii, cel mai nou concept de hypermarket Kaufland, primul cinematograf multiplex din oraș, CineGold, cu 9 săli, și peste 2.600 mp de food court.received 1204824869707582

video

Promenada Sibiu se desfășoară pe 4 niveluri și dispune de o suprafață închiriabilă de 42.200 de metri pătrați, ocupată în prezent în proporție de peste 99%. received 687125771811340received 2396898547305759Proiectul prevede 1.600 de locuri de parcare, dispuse pe 4 niveluri. Dintre acestea, 400 sunt situate la nivelul 2, cu acces direct la zona de food court și cinematograf.received 421460425208728„Promenada Sibiu este un centru comercial de ultimă generație, un nou standard pentru retailul românesc și un reper de arhitectură pentru industria de profil. Prin Promenada Sibiu vom oferi o nouă imagine orașului, ce va atrage nu doar localnici, dar și vizitatori din regiune și, bineînțeles, turiști. Am acordat o atenție deosebită mixului comercial cu cel de divertisment, pentru că a merge la mall nu mai este doar acea activitate clasică, dedicată cumpărăturilor de haine. În 2019 este o destinație de entertainment, de noi descoperiri culinare sau de petreceri, alături de prieteni și familie”, declară Dorinel Udma, Center Manager Promenada Sibiu și Asset Management NEPI Rockcastle.

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

Alte subiecte de interes
4 Comentarii
 1. ion scrie

  In moluri care se respecta ai o gramada de spatii de relaxare, bancute, fantani arteziene etc. Aici doar magazine. Numai spatii pentru facut bani. Poate in marea lor marinimie vor pune niste bancute cu fise, 5 lei 5 minute…

 2. Octavian scrie

  Sincer,de noapte minți, investiție de 100 milioane euro??? Ați înnebunit , oamenii buni? Pai cu bani ăștia construia un spital si termina și stadionul început acum 2 ani!!! Sunteți penibili,asta a fost făcută pentru campania electorală ,pe repede înainte,de aceea au fost facute lucrări de mântuială,și plasat foarte prost că locație ! In caz de ceva va fii nebunie, Doamne ferește!!! Construit că sa vă facă să cheltuiți banii! Dar un spital e nevoie de foarte mult timp, acestea vechii sunt pline de bacterii periculoase și rezistente la antibiotice!!! Sincer, Rușine la cum sa prezentat în primele zile acest mall!

  1. Lola scrie

   Banii pentru constructia mall-ului sunt de la investitorii particulari, nu de la Statul Roman.

 3. Iancu Ionel Aurelian scrie

  Prima impresie: lipsa băncilor am numărat 4 pe parter, gresie sparta, food court mizerie, locul pentru tăvi cu gunoi pe lângă, tăvile lăsate cu ambalaje, o scara rulanta sa oprit în timpul mersului, departe de a fi modern, mai degrabă neterminat

Lasă un răspuns

Adresa ta nu va fi publicată

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Primește știrile zilei seara pe email
Abonează-te și îți trimitem în fiecare seara un email cu știrile zilei de pe Ora de Sibiu
Renunți oricând. Nu vom folosi adresa ta in scopuri de marketing pentru terți fără acordul tău.