iohannis biserica sibiu

Preşedintele Klaus Iohannis a mers duminică, împreună cu soţia, la Biserica Romano-Catolică ”Sfânta Treime” din Sibiu. La ieşirea de la slujbă, cei doi au fost întâmpinați cu aplauze şi s-au fotografiat alături de câţiva copii de la biserică.

La ieşirea de la slujbă, preşedintele şi soţia sa au fost aşteptaţi cu aplauze, anunță News.ro. Ei s-au fotografiat alături de câşiva copii de la biserică şi de alte câteva persoane. La plecare,preşedintele Iohannis le-a urat celor prezenţi ”O duminică plăcută!”, fără a face alte declaraţii.
– Preşedintele Klaus Iohannis participă alături de soţia sa, Carmen, la slujba de a Biserica Romano-Catolică ”Sfânta Treime” din Sibiu. Cei doi au venit ţinându-se de mână. Preşedintele şi soţia sa i-au salutat pe cei prezenţi. În mai multe rânduri,, în special cu ocazia sărbătorilor religioase, şeful statului şi soţia sa au fost filmaţi mergând la Biserica Romano-Catolică ”Sfânta Treime” din Sibiu, cel mai adesea, preşedintele făcând şi scurte declaraţii sau urări la ieşire.

Urmăriți Ora de Sibiu și pe Google News

Comentariul meu

Comentariu