FOTO Vulpoi salvat în cartierul Terezian Sibiu; o vulpe apare des în Cisnădioara

0 1.004

⇓ Ascultă știrea ⇓

Preşedintele Asociaţiei Prietenii Berzelor din Cristian, Miruna Gritu, a reuşit să prindă un vulpoi care se obişnuise să vină zilnic, după mâncare, în cartierul Terezian din municipiul Sibiu. Acum, o vulpe apare destul de des, în Cisnădioara.

Exemplu de animal salvat şi dus în pădure la Sibiu

Miruna Gritu ne-a povestit cum a reuşit din nou, să salveze un animal sălbatic, care a apărut în oraş. „Noi am fost şi am prins vulpea (…) după ce am instalat capcana. Am tranchilizat-o. Am adus-o. Am văzut de ea. După care am eliberat-o. Acum e bine în pădure”, a declarat Miruna Gritu. vulpe terezian

Oamenii au sunat să ceară ajutorul pentru o vulpe care era de fapt … vulpoi

De mai bine de o lună jumătate, mai mulţi sibieni din cartierul Terezian au cerut ajutorul autorităţilor pentru a prinde vulpea. „Era de o lună şi jumătate. Noi am mai avut o tentativă să prindem vulpea asta. (…) A apărut prima dată la începutul lunii octombrie, ne-a anunţat o doamnă care locuieşte pe Aleea Petuniei. Doamna ne-a explicat că vulpea vine în fiecare seară, în municipiul Sibiu, cartierul Terezian, Aleea Petuniei, pentru că cineva punea mâncare pentru pisici. Şi ea se învăţase. Avea o oră. Deci, undeva între 5 jumate – 6 jumate, vulpoiul apărea în zonă”, povesteşte Miruna Gritu. Potrivit acesteia, vulpoiul a fost prins abia din a doua încercare. „Am prins vulpea care de fapt era un vulpoi. La tranchilizare, a fost evaluat de veterinar. Vulpoiul a fost eliberat înapoi în pădure. (…) În seara respectivă, am salvat şi un căţel. Avea cip şi aşa am salvat şi căţelul, care s-a întors la casa lui”, a mai afirmat Miruna Gritu.

O vulpe văzută în Cisnădioara

În ultimele zile, o vulpe a fost văzută la Cisnădioara, pe strada Pinului. foto vulpe la Cisnădioara

 

 

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

Lasă un răspuns

Adresa ta nu va fi publicată

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Primește știrile zilei seara pe email
Abonează-te și îți trimitem în fiecare seara un email cu știrile zilei de pe Ora de Sibiu
Renunți oricând. Nu vom folosi adresa ta in scopuri de marketing pentru terți fără acordul tău.
Loading...