img 9734 resize

Optikron Center este acum în Piața Habermann Markt. Este vorba despre cabinetul care, până nu demult, se afla în stânga magazinului Dumbrava. Noua locație este mult mai accesibilă, fiind poziționată central, în spatele Teatrului Radu Stanca.

Optikron Center s-a mutat în casă nouă.img 9723 resize

În al 14-lea an de activitate și dezvoltare susținută, Optikron Center a făcut un pas spre mai bine, spre o „casă” nouă și primitoare, și s-a mutat într-o locație permanenta, în Piața Habermann Markt.Într-o ambianță caldă și primitoare, asigurăm o abordare individualizată problemelor și nevoilor de corecție vizuală, servicii de optică medicală, cu echipamente, tehnologii și produse de ultimă generație. Ascultăm, analizăm atent și oferim sfaturi individualizate. Credem că avem succes și că treaba noastră s-a încheiat doar în momentul în care tu ești mulțumit pe deplin. Vă oferim avantajul unei locații foarte accesibile, poziționată central, cu parcare privată și stații de mijloace de transport în comun în imediata apropiere”, spun reprezentanții Optikron Center Sibiu.screenshot www.google.com 2019.11.19 02 46 01

Consultații gratuite și reduceri de 50% la ramele de ochelari

Cu ocazia deschiderii noului cabinet, toți clienții care trec pragul Optikron Center beneficiază de examinarea vederii gratuit prin măsurarea computerizată a dioptriilor, testarea simțului cromatic pentru depistarea deficiențelor de percepție a culorilor, măsurarea tensiunii oculare fără contact cu suprafața ochiului, ci doar prin trimitea unui praf fin de aer, investigarea cu biomicroscopul a polului anterior al ochiului, conjuctivă, cornee, iris, pupilă, cristalin, determinarea degenerescenței maculare cu ajutorul conceptului SCREENING – test Amsler. De asemenea, oferta din luna decembrie se prelugește și în ianuarie iar clienții au și până la 50% reducere la ramele de ochelari semnalizate la raft.img 9776 resize

Cabinetul de optică medicală Optikron Center se remarcă printr-o gamă diversificată de rame, pentru toate vârstele și toate gusturile, astfel încât fiecare client să găsească acolo ceea ce i se potrivește cel mai bine.

Clienții au la dispoziție o paletă foarte variată de rame de ochelari, de la cele mai accesibile ca preț, până la brand-uri oferite în exclusivitate pe piața sibiană. Pentru că ramele ochelarilor reflectă personalitatea celor care le poartă, la Optikron Center veți găsi numeroase alternative, noi modele fiind aduse periodic.

De 14 ani Optikron este „protectorul vederii”img 9737 resize img 9789 resize 1

Implicat în viața comunității, cabinetul Optikron Center organizează în permanență acțiuni de informare și educare în privința sănătății vederii.

„Campaniile dedicate depistării glaucomului prin măsurarea gratuită a presiunii oculare, acțiunile de Ziua Mondială a Vederii, Campania Înapoi la Școală, precum și programul anual Zilele Sănătății Ochilor, sunt an de an acțiuni de voluntariat prin consultații gratuite și informare activă și susținută a pacienților privind importanța controlului oftalmologic preventiv”, mai spun cei de la Optikron Center Sibiu.img 9839 2 resize

Puteți afla cele mai noi oferte și informații direct pe pagina de Facebook Cabinet Oprikron Center. Iar pentru efectuarea unei programări, puteți apela unul din numerele de telefon : 0788.853.189 sau 0269.21.44.34. Urmărește pagina de Facebook pentru promoții și noutăți.

Urmăriți Ora de Sibiu și pe Google News

Comentariul meu

Comentariu