casa bradu
FOTO arhivă

Un eveniment caritabil are loc, în acest weekend, la Bradu. Cei interesați să meargă vor avea parte de o zi nemaipomenită: vor mânca cele mai bune preparate, vor participa la workshop-uri creative și vor vizita obiectivele turistice din zonă. La plecare, vor putea face o donație, atât cât doresc, pentru copiii bolnavi din Sibiu.

Sibienii care vor participa la eveniment vor avea parte de o zi de neuitat. Vremea încă ține cu noi, astfel că este momentul ideal să petrecem alături de prieteni, într-un cadru ce ne aduce aminte de copilărie. Cei prezenți vor fi întâmpinați cu mâncăruri preparate pe loc, iar pentru cei mai mici dintre noi sunt organizate workshop-uri și plimbări. Iar după o astfel de zi, cei care doresc le pot face o bucurie copiilor mai puțin norocoși.

„Dăruim din suflet și susținem întotdeuna copiii în tot ceea ce doresc să întreprindă dar, mai presus de toate dorim să le stăm alături celor cu care soarta nu a fost așa darnică. Putem sta indiferenți sau ne putem mobiliza pentru a da o mâna de ajutor acestor copii care speră la o a două șansă.

Casa din Bradu ne va fi gazdă ori de câte ori vrem să dăruim, ori de câte ori dorim să fim alături de cineva, ori de câte ori avem posibilitatea de a strânge în jurul nostru oameni de bine care doresc să fie solidari cu semenii lor”, se arată în descrierea evenimentului de pe Facebook.

Evenimentul „Aproape de Copii” este un eveniment caritabil organizat cu scopul de a strânge fonduri pentru copiii cu diverse afecțiuni susținuți de Asociația Copil Unicat (https://www.copilunicat.ro).

Sibienii sunt așteptați în data 23 noiembrie 2019, începând cu ora 12:00, să petreacă împreună cu organizatorii o zi minunată de toamnă la Casa din Bradu, într-o atmosferă menită să îi facă să retrăiască amintiri frumoase ale copilăriei.

Programul include:
• live cooking show
• workshop-uri creative pentru copii asigurate de Accessories Maria & Pukka Planning
• vizite la obiectivele turistice din zonă
• alte surprize

Urmăriți Ora de Sibiu și pe Google News

Comentariul meu

Comentariu