aya mainstage untold 2019

Primele 15.000 de abonamente pentru ediția de anul viitor a festivalului Untold s-au epuizat miercuri în doar 30 de secunde, anunță organizatorii.

Potrivit unui comunicat transmis miercuri de organizatorii Untold, săptămâna viitoare va fi disponibilă o nouă serie de abonamente la prețuri speciale începând de la 119 euro plus taxe, anunță Mediafax.
Potrivit acestora, primele 15.000 de abonamente pentru cea de-a 6-a ediție a festivalului s-au vândut în 30 de secunde. „Prima rundă de abonamente pentru Untold a stârnit, în rândul fanilor festivalului, un interes incredibil. În doar 30 de secunde, peste 15.000 de fani ai festivalului Untold și-au asigurat intrarea la unul dintre cele mai așteptate festivaluri de muzică din lume, Untold. Cei care nu au reușit să-și achiziționeze miercuri un abonament pentru ediția din 2020 mai au o șansă săptămâna viitoare. Miercuri 27 noiembrie, ora 14.00 e disponibilă o nouă serie de abonamente la prețuri speciale începând de la 119 euro plus taxe. Acestea pot fi achiziționate doar de cei care s-au înregistrat pe site-ul untold.com”, se arată în comunicat. Ediția a 6-a a Untold va avea loc la Cluj-Napoca în perioada 30 iulie – 2 august 2020.

Urmăriți Ora de Sibiu și pe Google News

Comentariul meu

Comentariu