Temperaturile de la mijlocul lui noiembrie anunță parcă primăvara, nicidecum iarna. Dar, șoferilor sibieni, nu vă lăsați duși de val cu temperaturile mari, pentru că meteorologii anunță că iarna va veni totuși și va fi una din cele mai grele din ultimii ani. Așa că trebuie să fiți oricând pregătiți pentru ea, dar mai ales să vă puteți baza că mașina va porni la multele grade cu minus. Și cum altfel, decât cu un acumulator nou de la Iony, plus un cadou ”din partea casei”. Vezi ofertele online pe Iony.ro

Acumulator plus un cadou
Da, este vorba despre o nouă ofertă de la Iony, pentru că așa e la cel mai bun service din oraș – promoții, oferte, calitate, promtitudine.

Vremea rece se lasă așteptată, dar va lovi cât de curând, astfel că pe lângă mâinile și picioarele noastre care vor îngheța, de suferit vor avea și acumulatorii mașinilor, mai ales dacă se apropie de finalul vieții. Așa că cel mai bine ar fi să profitați de oferta celor de la Iony și să cumpărați unul nou. ”Cei care vor cumpăra un acumulator de la noi vor putea să își aleagă un produs cadou dintr-un coș cu astfel de obiecte. Clienții pot alege orice din coșul cu produse pentru iarnă: lichid de parbriz, antigel, soluție de dezghețat parbrizul, racletă, lichid pentru dezghețat yale…Oferta este valabilă până la finalul anului în oricare dintre magazinele noastre”, spune Ioan Băra, fondatorul Iony Grup.

Și nu doar cadoul oferit la cumpărarea unui acumulator auto ar trebui să vă îndrepte către magazinele Iony, ci și prețul acestora. ”Pentru că i-am achiziționat din timp și am luat foarte multe modele și tipuri, am beneficiat de un preț bun, astfel că la fel se regăsește și la raft: un preț bun pentru clienții noștri, credem noi cel mai competitiv de pe piață”, spune Ioan Băra.

Cu acumulator nou, dar cu cauciucuri vechi nu se poate. Nu uitați nici de oferta Iony 3+1 GRATIS, adică se plătesc 3 anvelope de iarnă, dar se primesc 4.

Site nou, consiliere pe WhatsApp
Și odată cu ofertele ”fizice”, Iony vine în întâmpinarea clienților și virtual. Se lansează noul site www.iony.ro, mult mai accesibil și ușor de utilizat. ”Noua versiune este mult mai interactivă, mai prietenoasă cu clientul, mai ușor de navigat. Venim cu încă o noutate. Pentru versiunea pentru mobil există un buton care duce către un grup de WhatsApp. Aici clienții vor primi informații mult mai ușor, pentru că pe grup sunt cei din service, achiziții piese, sau orice alt domeniu al service-ului nostru. Așa că dacă există o întrebare, răspunsul se dă mult mai rapid, iar comunicarea este mult mai bună”, spune Ioan Băra.

Comentariu

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.