burlane seminee soba centrala

Fie ca vorbim de burlane pentru racordare la cosul de fum semineu, soba sau centrala, pentru evacuarea gazelor in deplina siguranta prin tubulatura de evacuare, alegerea variantei cea mai potrivite nu este deloc o misiune usoara.

Apropierea iernii inseamnă pentru cei care detin un semineu, sobe sau centrale și pregatire adecvata pentru sezonul rece. Alegerea burlanelor pentru racordarea la cosul de fum semineu, soba sau centrala se face in functie de mai multi factori.

Cele mai potrivite sunt cele reglabile, rezistente la temperaturi foarte mari, fabricate din otel rezistent si care au o mare durata de viata. ”La noi gasiti o varietate de modele si dimensiuni, diametre (de la fi 80 pana la fi 250), pentru racordare diferitelor surse termice – pe lemne, pe gaz, pe peleti – la hornul de fum si pentru functionarea acestora in parametrii optimi. Asadar, daca vrei sa faci legatura la cos de fum pentru dispozitivul tau, alege gama noastra completa de: burlane semineu, coturi, reductii si alte elemente metalice de calitate. Firma noastră comercializează hornuri metalice special concepute pentru racordari de șemineu sau sobe la coșul de fum al casei”, spun cei de la pefoc.ro.
”Calitatea este deviza sub care noi funcționăm, așa că și materialul folosit la confecționarea hornurilor metalice este pe măsură: oțel refractar cu grosime de 2mm. Dorim ca hornul pe care dumneavoastră îl achiziționați să reprezinte o investiție, nu o cheltuială, astfel încât asigurăm o durată lungă de uzanță a hornurilor pe care le fabricăm. Deoarece ne revine responsabilitatea de a oferi consultanță profesionistă, echipa noastră vă sfătuiește să alegeți calitatea acestori hornuri (burlane) de grosime mare, în detrimentul altor material flexibile”, ne-au mai explicat.tubulatura gaz seminee

Motivul pentru care trebuie sa alegi un burlan potrivit
În timpul folosirii, șemineele degajă temperaturi mari, care necesită hornuri metalice rezistente la depuneri, condens și gazele care vor fi evacuate. Există o gamă variata de coturi metalice care pot fi reglate în funcție de unghiul necesar șemineului pe care îl dețineți, de la 0º la 90º. Aceasta se realizează prin montarea unor coliere, care au inclusă și o ușiță de vizitare. In timp, sfatuim clientul doar sa foloseasca un kit de curatare cos de fum, pentru intretinerea canalului de evacuare si a burlanelor de racordare.
”Ne adresăm oricăror preferințe pe care dumneavoastră le aveți, așa că avem pe stoc coturi la 45º reglabile, reducții, hornuri la 250 cm, 500 cm, 1000 cm lungime, cât și clapete cu tijă pentru șeminee. Mai mult, diametrele hornurilor pot varia de la fi 120 la fi 200 și, în funcție de ceea ce dumneavoastră aveți nevoie, hornurile metalice pot avea și diametre mai mari. Aceste elemente sunt proiectate în așa fel încât să se potrivească șemineelor și să funcționeze la parametrii optimi, pentru ca să fie ușor de întrebuințat și durabile. Deoarece avem experiență în domeniu, vă recomandăm utilizarea materialelor de calitate, care sunt viabile pe termen lung, pentru a evita reparațiile costisitoare pe viitor, datorate produselor ieftine sau de proastă calitate”, mai spun cei de la pefoc.ro.

 

 

Urmăriți Ora de Sibiu și pe Google News

Comentariul meu

Comentariu