Razie la un depozit de lemne din Gura Râului – Patronii amendați cu 10.000 de lei

0 978

⇓ Ascultă știrea ⇓

Depozit de lemne din Gura Râului luat la control de polițiști. Aceștia au găsit mai multe nereguli în acte, motiv pentru care patronii au fost amendați cu 10.000 de lei.

„În perioada 18 – 20 noiembrie a.c., polițiștii Serviciului de Ordine Publică împreună cu reprezentanți ai Gărzii Forestiere Județene Sibiu au desfășurat o acțiune de control al activității desfășurate într-un depozit de material lemnos din Gura Râului”, spune Elena Welter, purtător de cuvânt al IPJ Sibiu.

Cu această ocazie, în urma verificărilor efectuate s-au constatat inadvertențe în documentele societății în sensul că, pe de o parte, stocul scriptic de material lemnos era diferit de stocul faptic existent, iar, pe de altă parte, unele avize de transport erau completate necorespunzător.

Astfel, au fost aplicate 2 sancțiuni contravenționale în valoare totală de 10.000 de lei. Totodată, a fost confiscată valoric cantitatea de 17,1 mc de cherestea esență rășinoasă, în valoare de 11.000 de lei, respectiv 3,52 mc lemn rotund specia molid, în valoare de 725 de lei.

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

Lasă un răspuns

Adresa ta nu va fi publicată

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Primește știrile zilei seara pe email
Abonează-te și îți trimitem în fiecare seara un email cu știrile zilei de pe Ora de Sibiu
Renunți oricând. Nu vom folosi adresa ta in scopuri de marketing pentru terți fără acordul tău.
Loading...