prefectura1

Liberalul Sebastian Dotcoş a demisionat vineri din funcţia de administrator public al judeţului Sibiu. Unele surse liberale recunosc că s-a discutat în partid ca Dotcoş să fie propus ca prefect al judeţului, însă alte surse demne de încredere spun că altcineva va fi prefect.

Sibiul – judeţ fără subrefect

Prefectura Sibiu este condusă în prezent de prefectul Maria Minea, care însă nu are subprefect. Liberalul Sebastian Dotcoş a demisionat vineri din funcţia de administrator public al judeţului, funcţie de la Consiliul Judeţean Sibiu. Deocamdată, unele surse liberale spun că s-a discutat în PNL Sibiu ca Dotcoş să ocupe funcţia de prefect, însă alţi liberali de încredere, cu putere de decizie spun că viitorul prefect nu va fi Sebastian Dotcoş.

Maria Minea – prefect deocamdată la Sibiu

Deocamdată, Prefectura Sibiu este condusă de Maria Minea, pusă în funcţie de Guvernul PSD Viorica Dăncilă. Actualul guvern liberal condus de Ludovic Orban a anunţat deja că îi va schimba din funcţii pe cei puşi de PSD. Până când va sosi ordinul de la guvern, de încetare a mandatului Mariei Minea, aceasta conduce Prefectura Sibiu.

Comentariu

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.