csu sibiu fiba

Baschetbaliștii sibieni joacă astăzi, 23 octombrie, de la ora 18:00, pe teren propriu, o nouă partidă, în cadrul Ligii Naționale de Baschet. Partida nu va fi televizată, iar ultimele bilete disponibile se vor pune în vânzare de la ora 17:00.

După victoria entuziastă din FIBA Europe Cup, în deplasare la Fribourg, elevii lui Dan Fleșeriu revin pe teren propriu cu un moral bun și dornici de o nouă victorie, în fața propriilor suporteri.
”Un meci după multe timp acasă, în liga națională. Suntem puțin obosiți după o deplasare lungă și un meci mai greu decât arată rezultatul. Cu siguranță însă jucătorii vor dori să arate aceeași formă care au arătat-o miercuri. Chiar dacă va fi foarte greu din punct de vedere fizic, vom da maximum pentru a obține victoria. Timișoara este o echipă solidă și, indiferent de rezultatele pe care le-a obținut până acum, a arătat că în deplasarea pot să joace la fel de bine ca și acasă. Așa că nu ne așteaptă un meci ușor, avem nevoie de public și de energia care vine din tribune pentru a ieși învingători”, a spus Dan Fleșeriu, înaintea partidei cu SCM Timișoara.
Partida începe la ora 18:00 și nu va fi televizată. Biletele de acces se pun în vânzare începând cu orele 17:00.

Urmăriți Ora de Sibiu și pe Google News

Comentariul meu

Lasă un răspuns