alegeri2019 8
FOTO arhivă

O tragedie a avut loc la o secție de votare din județul Dolj. Un bărbat a murit, duminică, în timp ce aștepta să voteze. Omul avea 80 de ani.

Bărbatului i s-a făcut rău în timp ce aștepta să voteze. A primit îngrijiri medicale, dar nu s-a mai putut face nimic pentru salvarea vieții sale.

„Unui bărbat de 80 de ani din Amărăștii de Sus i-au fost acordate îngrijiri medicale după ce și-a pierdut cunoștința, în timp ce se afla în incinta secției de votare din localitate. Din nefericire, a fost declarat decesul”, a declarat Cosmin Grădinaru, purtător de cuvânt al IPJ Dolj

Procesul electoral a fost suspendat temporar. În Dolj, aproximativ 590 de mii de alegători sunt înscriși pe listele electorale permanente.

De asemenea, seara trecută a avut loc un scandal cu focuri de armă la o secţie de vot din Prahova. Conflictul a pornit din cauza unui bărbat aflat sub influenţa băuturilor alcoolice. Omul i-a cerut polițistului care păzea secția să-l lase să voteze. Fiind refuzat, bărbatul și-a chemat mai mulți prieteni și s-a întors la secția de votare s-l învețe pe agent „o lecție”. Poliţistul a folosit arma din dotare şi a reuşit să-l împuşte pe unul dintre ei în picior. Agresorii au fost prinşi şi duşi la audieri.

Sursa: Mediafax

Comentariu

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.