VIDEO FOTO – Dan Barna a votat la Sibiu: „Îndemn oamenii să iasă şi să voteze”

290

Liderul USR, deputatul Dan Barna, candidat la alegerile prezidenţiale în turul întâi, a votat duminică acasă, la Sibiu, de unde a transmis un îndemn către cetăţeni, să meargă la vot. Barna s-a declarat optimist şi crede că va câştiga candidatul pe care el l-a votat.

Barna a venit la vot în turul doi, fără familie, doar cu colegii de partid

„Am exprimat votul necesar şi din punctul meu de vedere, obligatoriu, pentru calitatea de cetăţean al României. Am votat pentru ca dosarul 10 august să fie finalizat, am votat pentru ca România să continue direcţia spre Europa, direcţia spre bunăstare şi direcţia spre un stat civilizat şi un stat modern. Doar unul din cei doi candidaţi oferă această speranţă şi nu este o garanţie, este o speranţă. Şi de aceea, îi îndemn pe toţi cetăţenii ca până la finalul acestei zile, să iasă şi să voteze pentru că astăzi, ştampila aceea mică este forţa pe care o avem noi ca societate să dăm acel mesaj în care vrem să vorbim despre comunitate şi vrem să vorbim despre oameni şi nu despre interese particulare. Îndemn oamenii să iasă şi să voteze. Este un moment foarte important pentru istoria României şi am toată încrederea că la finalul zilei, avem din nou speranţa de o Românie care se modernizează”, a declarat duminică, Dan Barna, la ieşirea din secţia de vot. Barna a fost duminică însoţit de colegii din USR şi PLUS Sibiu, nu a mai venit cu toată familia, aşa cum a făcut la turul întâi.

Mergi la vot!

Am votat pentru ca dosarul 10 august să fie finalizat și pentru ca România să meargă în continuare spre direcția europeană. Doar unul dintre cei doi candidați oferă această speranță. Îi îndemn pe români să meargă la vot, este un moment important pentru istoria României.

Publicată de Dan Barna pe Duminică, 24 noiembrie 2019

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

Spune ce crezi