colinde sibiu

Sibienii sunt invitați, în 3 decembrie, să ia parte la un concert de colinde tradiționale organizat la Casa Armatei din Sibiu.

Organizația Tinerilor din Sibiu (O.T.S.) vă invită marți, 3 decembrie, ora 18, la Casa Armatei din Sibiu (str. Bl. Victoriei, nr. 3-5) la concertul de colinde tradiționale ,,Sculați, gazde, n-adormiți”. Alături de tinerii din O.T.S., bucuria nașterii Domnului va fi împărtășită și de Sebastian Stan, Vasile Chira, corul de copii Dia Logos, Liga Studenților din Timișoara și de asociația Tinerii din Ziua de Azi.

„Continuând tradiția colindatului lăsată moștenire de la strămoși, dorim să transmitem bucuria și emoția tainică a Crăciunului. Autenticitatea emoției generate de această sărbătoare este ilustrată de interpretarea unor colinde culese din diferite zone etnografice ale țării. Vă așteptăm să redescoperim împreună inocența și frumusețea colindului tradițional românesc!”, transmit organizatorii. colinde

Intrarea este liberă.

Pentru mai multe detalii legate de eveniment și de activitățile Organizației Tinerilor din Sibiu, pot fi accesate paginile: https://www.facebook.com/otsibiu/ și https://otsibiu.ro/.

Urmăriți Ora de Sibiu și pe Google News

Comentariul meu