scoala de soferi
Foto Arhivă

Polițiștii sibieni intenționează să modifice traseele pe care mașinile școlilor de șoferi vor circula, dar și programul cursanților, totul pentru a reduce traficul. În acest sens, sibienii sunt invitați să își spună părerea, referitor la străzile pe care autovehiculele de tip școală să nu mai circule.

În activitatea curentă polițiștii rutieri au constatat că prezența în trafic a autovehiculelor destinate învățării conducerii unui autovehicul în zonele aglomerare și la ore de vârf, cu valori de trafic semnificative, influențează negativ buna desfășurare a traficului rutier.

Având în vedere că actualele trasee pe care se poate învăța conducerea unui autovehicul nu mai corespund realității cotidiene, în baza art. 31 din HG nr. 1391/2006, în perioada imediat următoare polițiștii rutieri intenționează să modifice atât intervalul orar, cât și aceste trasee.

„Ne dorim ca această decizie să aibă un impact pozitiv asupra traficului rutier, motiv pentru care supunem consultării publice această inițiativă. În acest sens, pe adresa de e-mail luciana.lazar@sb.politiaromana.ro, locuitorii municipiului Sibiu pot transmite până la data de 6 decembrie a.c., observațiile și recomandările vizavi de străzile și intervalele orare în care școlile de șoferi influențează negativ buna desfășurare a traficului rutier”, anunță reprezentanții IPJ Sibiu.

Urmăriți Ora de Sibiu și pe Google News

Comentariul meu

Lasă un răspuns