Noutăți de la Yummy Yang City – Poți mânca de Crăciun și Revelion de la cel mai original restaurant asiatic din Sibiu

0 1.411

Sărbătorile de iarnă se apropie cu pași repezi. Încă de pe acum putem intui ce vom avea pe mesele de Crăciun și Revelion – multă mâncare tradițională românească. Dacă însă ne-am săturat de aceleași produse, putem încerca cu încredere preparatele celor de la Yummy Yang City. Restaurantul este deschis, pentru sibieni, chiar și de Crăciun și Revelion!

Printre produsele tradiționale românești, pe care obișnuim cu toții să le mâncăm în perioada sărbătorilor de iarnă, putem face de acum loc și preparatelor asiatice. Atunci când avem pofta de un alt fel de mâncare, ușa restaurantului  Yummy Yang City de pe strada Doamna Stanca, nr.1 este larg deschisă.

Așadar, țineți minte: în 24, 25, 26, 31 decembrie, dar și în 1 și 2 ianuarie, restaurantul Yummy Yang City va funcționa conform programului obișnuit, și anume de la ora 12.00 la ora 23.00.yummy yang sibiu 5

Noutăți de la restaurantul tău asiatic din oraș – Preparatele vechi revin în meniu

Mai multe preparate vechi marca Yummy Yang revin în meniul din restaurantul de pe strada Doamna Stanca. Acest lucru este posibil datorită sibienilor care le vor înapoi și care le-au simțit lipsa. Câteva dintre ele sunt puiul cu bambus, puiul cu usturoi și vita cu ceapă. Nu vrem să stricăm surpriza, astfel că sunteți așteptați în restaurant pentru a descoperi singuri ce preparate se întorc pentru voi.

Preparatele vechi care vor fi reintroduse în meniu provin din diferite părți ale Chinei.

yummy yang sibiu 1

Rezervări pentru grupuri

Cei de la Yummy Yang vin în ajutorul celor care doresc să petreacă timp cu gașca de prieteni ori cu familia într-o locație inedită. La restaurantul de pe Doamna Stanca se pot face și rezervări, telefonic. Iată aici numărul de telefon, în cazul în care dorești să ai masa asigurată în restaurant: 0737 201 112. Detalii și pe site: http://yummyyang.ro/

yummy yang sibiu 3

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

Lasă un răspuns

Adresa ta nu va fi publicată

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Primește știrile zilei seara pe email
Abonează-te și îți trimitem în fiecare seara un email cu știrile zilei de pe Ora de Sibiu
Renunți oricând. Nu vom folosi adresa ta in scopuri de marketing pentru terți fără acordul tău.