lucrari autostrada
Foto Arhivă

Pe autostrada Sibiu- Sebeș se lucrează în două puncte, astfel că traficul se desfășoară pe o singură bandă de mers, pe sensul Sebeș- Sibiu. 

Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că din cauza lucrărilor de reparații la carosabil, pe autostrada A1 Sibiu – Deva sunt impuse mai multe restricții de circulație, astfel:

– pe tronsonul kilometric 257 – 259, localitatea Cristian, județul Sibiu, pe sensul Sibiu-Sebeș, se restricționează banda de urgență și banda numărul 1, pentru lucrări de reparații la partea carosabilă, între orele 08:00 – 17:00;

– la kilometrul 283+600 de metri – 283+500 de metri, localitatea Apoldu de Jos, județul Sibiu, sensul Sebeș-Sibiu, se restricționează banda de urgență și banda numărul 1, pentru efectuarea unor lucrări de reparații la carosabil. Lucrarea are loc astăzi, în intervalul orar 10:00 – 14:00.

Șoferii sunt sfătuiţi să respecte semnificația semnalizării instituite temporar, circulând cu viteza adaptată condițiilor de trafic și de drum.

Comentariu

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.