Veste proastă pentru iubitorii sporturilor de iarnă – Deschiderea Arena Platoș se amână

874

Iubitorii sporturilor de iarnă mai au de așteptat. Deși calendaristic iarna e aproape, temperaturile reci nu par să vină prea curând. Din acest motiv, Arena Platoș a amânat evenimentul de deschidere din 30 noiembrie până atunci când vremea va fi mai rece.

Cei de la Arena Platoș au în plan să deschidă sezonul de schi în data de 7 decembrie, însă doar dacă va fi mai frig.
„Deși tot auzim despre iarna ce urmează că va fi una dintre cele mai grele din ultimii ani, la Păltiniș a fost mult mai cald anul acesta decât în aceeași perioadă a anilor trecuți. Din păcate am fost nevoiți să amânăm evenimentul de deschidere. Am început să facem planuri pentru data de 7 decembrie însă, și acestea, sub rezerva temperaturilor din următoarele zile”, anunță reprezentanții Arena Platoș Păltiniș. arena platos Deși vremea s-a mai răcit în ultimele zile, pământul este cald, iar apa din lac nu are încă temperatura optimă pentru a fi transformată în zăpadă.

„Colegii mei sunt pregătiți, tunurile sunt pe poziții, imediat cum vremea ne va permite vom porni toate instalațiile de producere a zăpezii artificiale. Dar ne-ar prinde foarte bine și o ninsoare”, mai spun cei de la Arena Platoș.

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

Alte subiecte de interes
Lasă un răspuns

Adresa ta nu va fi publicată

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Primește știrile zilei seara pe email
Abonează-te și îți trimitem în fiecare seara un email cu știrile zilei de pe Ora de Sibiu
Renunți oricând. Nu vom folosi adresa ta in scopuri de marketing pentru terți fără acordul tău.