Statul decontează operaţiile de la Polisano pentru copiii bolnavi de inimă

1 2.263

⇓ Ascultă știrea ⇓

Casa Naţională de Asigurări de Sănătate a decis din această lună, să deconteze operaţiile cardiovasculare şi pentru copiii internaţi la clinica privată Polisano, după ce acest spital beneficiază de bani de la stat pentru intervenţiile de acest fel, care se fac pentru adulţi. Vestea a fost dată joi, la Colegiul Prefectural, de cei de la Casa Judeţeană de Asigurări de Sănătate.

Statul suportă cheltuiala cu dispozitivele medicale, dar nu cazarea copiilor spitalizaţi la Polisano

Copiii bolnavi de inimă care vor fi operaţi la Polisano sunt ajutaţi de stat doar pentru intervenţiile chirurgicale. Părinţii sau cei care se ocupă de aceşti copii bolnavi, vor trebui însă să achite costul cazării la Polisano, dacă micii pacienţi sunt internaţi şi operaţi aici, potrivit precizărilor făcute joi, de directorul Casei Judeţene de Asigurări de Sănătate, Vasile Spinean.

Copii operaţi de medici români şi străini, cu ajutorul donaţiilor strânse de Fundaţia Polisano

Până acum, peste o sută de copii cu malformaţii congenitale au fost operaţi la Polisano, de echipe formate din medici români şi străini. Costurile acestor operaţii au fost suportate de Fundaţia Polisano, care a strâns banii din donaţii.

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

1 Comentariu
  1. Nelu scrie

    Fosta de la polisano, actuala mare pe la capitala, da bani FIX la polisano. Aloooo, copiii sunt operati in toate marile centre din tara. Ati si inceput cu mizeriile? Rusine!

Lasă un răspuns

Adresa ta nu va fi publicată

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Primește știrile zilei seara pe email
Abonează-te și îți trimitem în fiecare seara un email cu știrile zilei de pe Ora de Sibiu
Renunți oricând. Nu vom folosi adresa ta in scopuri de marketing pentru terți fără acordul tău.