VIDEO Podul de la Racovița a fost demolat

1 1.095

Podul rutier din avalul Centralei Hidroelectrice Racovița, cu o singură bandă de circulație și aflat într-o stare precară de funcționare, care a fost închis circulației publice din data de 21.05.2019, a fost demolat la începutul acestei săptămâni.

”Demolarea podului aflat în patrimoniul județului Sibiu oferă proprietarului Centralei Hidroelectrice Racovita – Hidroelectrica SA București – posibilitatea tehnică de continuare a programului de lucrări de excavare a râului Olt în scopul creșterii randamentului de funcționare al centralei, conform proiectului”, explică Daniela Cîmpean, președinta Consiliului Județean Sibiu.

video

Având în vedere necesitatea asigurării confortului și siguranței rutiere în zonă, din data de 24.05.2019, Consiliul Județean Sibiu, în calitate de administrator al drumului județean DJ 105 G, prin intermediul SC Drumuri și Poduri SA Sibiu a pus la dispoziția conducătorilor auto noua variantă direcționată peste coronamentul centralei Racovița. Anul viitor sunt prevăzute lucrări de reamenajare a intersecției acestui drum cu vechea variantă Racovița – Sebeșul de Jos.

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

1 Comentariu
  1. hop scrie

    amaritilor….podul a fost construit acum 108 ani de o soc. suedeza cu garantia de 100 de ani ,in acesti ani comunisti aia de au indobitocit poporul asta NU au reparat Nimic la acest pod care a stat in picioare 100 de ani. Pe vremea lui ponta(alt comunist ,patriot )s-a inaugurat (2018) hidrocentrala (170 milioane de euro),ca fiind functionala ,pina azi NU a produs 1 amarit de leu cureat electric ,asa ca voi astia legati la ochi si fara minte, bateti in continuare din palme ,iubitii pe aia de va jefuiesc, ca-i meritati !

Lasă un răspuns

Adresa ta nu va fi publicată

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Primește știrile zilei seara pe email
Abonează-te și îți trimitem în fiecare seara un email cu știrile zilei de pe Ora de Sibiu
Renunți oricând. Nu vom folosi adresa ta in scopuri de marketing pentru terți fără acordul tău.