UPDATE Mall-ul Promenada Sibiu, amendat cu încă 55.000 de lei în urma incidentului de miercuri

1 4.687

Noul mall al Sibiului, Promenada, a fost amendat din nou de ISU, în urma incidentului petrecut miercuri seara. De această dată, reprezentanții centrului comercial au fost sancționați, în total, cu 55.000 de lei.

UPDATE ISU Sibiu a amendat miercuri seara mall-ul din oraș cu 50.000 de lei pentru faptul că funcționează fără autorizație de securitate la incendiu. Mall-ul a mai primit o amendă de 5.000 de lei din partea ISU strict pentru evenimentul de miercuri seara, mai exact pentru neasigurarea identificării, monitorizării și evaluării factorilor de risc.

Știre inițială În cadrul unei conferințe de presă organizată în urma evenimentelor ce s-au petrecut miercuri seara, la Promenada Sibiu, Laurențiu Cosmin Balcu, inspectorul șef al ISU Sibiu, Lucian Trefaș, prim-adjunctul inspectorului șef și Răzvan Blada, ofițer specialist CBRN, au venit cu lămuriri asupra incidentului. Seara trecută, toți clienții Promenada Sibiu au fost evacuați din cauza unor scăpări de gaze.

isu conf

Reprezentanții ISU Sibiu au anunțat, totodată, că au aplicat o amendă totală de 55.000 de lei. balcu lucian trefas prim adjunct isu

În urmă cu două săptămâni, reprezentanții mall-ului Promenada Sibiu au mai fost sancționați cu 50.000 de lei, deoarece centrul comercial a fost deschis fără a avea autorizația de securitate la incendiu.

Revenim cu detalii.

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

1 Comentariu
  1. Liviu scrie

    Cred ca cei de la ISU sunt depasiti din punct de vedere tehnic sau le este frica sa-si asume responsabilitatea emiterii reglementarilor legale. Trebuie mentionat ca autorizatiile de construire si autorizatiile de mediu sunt emise numai dupa ce ISU isi spune punctul de vedere.

Lasă un răspuns

Adresa ta nu va fi publicată

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Primește știrile zilei seara pe email
Abonează-te și îți trimitem în fiecare seara un email cu știrile zilei de pe Ora de Sibiu
Renunți oricând. Nu vom folosi adresa ta in scopuri de marketing pentru terți fără acordul tău.