fbpx

VIDEO: Cea mai bună vânzătoare din Shopping City Sibiu îi ține piept unei vlogerițe pusă pe glume proaste

2 15.623

⇓ Ascultă știrea ⇓

Andreea Teodorescu, un vlogger din Sibiu, a publicat un videoclip on-line în care face o „glumă” unei prietene dar și vânzătoarei magazinului UpSports din Shopping City Sibiu. Reduceri nesimțite după cum le-a numit chiar ea, fetele au încercat să păcălească cea mai bună vânzătoare din Shopping City Sibiu lipind prețuri mult mai mici pe produse.

Deși tânăra avea un plan foarte bine pus la punct și ajutorul a două prietene, nu au reușit să o păcălească pe Ioana. Vânzătoarea UpSports este unul dintre cei mai vechi angajați ai magazinului, ea a realizat repede că prețurile nu sunt plauzibile și a rezolvat problema cu tact, iar farsa vlogger-ului nu a dat roade.

Andreea Teodorescu are 19 ani, a studiat la Colegiul Național „Gheorghe Lazăr” din Sibiu și acum este studentă în anul I la Facultatea de Teatru și Film din cadrul UBB, Cluj-Napoca. Ea a făcut farsa motivând că „magazinul nu a pregătit reduceri de Black Friday așa că noi o să facem asta!”

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

Alte subiecte de interes
2 Comentarii
  1. un cetatean scrie

    Articolul 244, Cod Penal: (1) Inducerea în eroare a unei persoane prin prezentarea ca adevărată a unei fapte mincinoase sau ca mincinoasă a unei fapte adevărate, în scopul de a obține pentru sine sau pentru altul un folos patrimonial injust și dacă s-a pricinuit o pagubă, se pedepsește cu închisoarea de la 6 luni la 3 ani.
    Numa’ zic, copila vloggerita 🙂

  2. numele dumneavoastra scrie

    ce amenda le-as f*te la pseudo-prostituatele alea….

Lasă un răspuns

Adresa ta nu va fi publicată

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Primește știrile zilei seara pe email
Abonează-te și îți trimitem în fiecare seara un email cu știrile zilei de pe Ora de Sibiu
Renunți oricând. Nu vom folosi adresa ta in scopuri de marketing pentru terți fără acordul tău.