FOTO arhivă

Scene de coșmar într-un apartament din Sibiu. Două tinere au fost amenințate cu un cuțit și violate de un individ din Cristian. Bărbatul a fost prins de polițiștii și se află în arest.

„La data de 28 noiembrie a.c., polițiștii Biroului de Investigații Criminale Sibiu au reținut un bărbat în vârstă de 28 de ani, din localitatea Cristian, jud. Sibiu, cercetat penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de viol și tâlhărie”, spune Elena Welter, purtător de cuvânt al IPJ Sibiu.

În fapt, sibianul este bănuit că, la data de 28 noiembrie, în jurul orei 01,30, ar fi întreținut raporturi sexuale prin constrângere, amenințare cu cuțitul, cu două tinere în vârstă de 23 și 24 de ani, în apartamentul acestora din municipiul Sibiu, după care ar fi sustras suma de 2.900 de lei din portofelele victimelor.

Ulterior, sibianul a fost prins și imobilizat de un bărbat, într-un apartament de pe raza localității Șelimbăr, unde ar fi încercat să comită aceleași fapte față de o altă tânără.

Sibianul a fost reținut 24 de ore pe bază de ordonanță, urmând a fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Sibiu cu propunere de arestare preventivă. Cercetările continuă la nivelul Poliției Municipiului Sibiu în vederea identificării și documentării întregii activități infracționale a persoanei în cauză.

Comentariu

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.