ISU și-a dat girul pentru recepția lucrărilor de la Promenada Sibiu – Nu le dă însă și autorizația

0 1.335

Vineri au fost finalizate lucrările de investiție la noul mall al orașului, Promenada Sibiu. ISU a recepționat lucrările, însă nu a dat încă autorizația de securitate la incendiu.

În cursul zilei de astăzi, 29.11.2019 a avut loc recepția încheiată cu ocazia finalizării lucrărilor de investiție la noul Mall din municipiul Sibiu. În consecință, specialiștii din cadrul ISU Sibiu au efectuat verificările tehnice ale instalațiilor și mijloacelor de primă intervenție și au admis recepția la terminarea lucrărilor.

„Menționăm faptul că, recepția la terminarea lucrărilor reprezintă un demers distinct în raport cu obținerea autorizației de securitate la incendiu. Instituția noastră reafirmă disponibilitatea pentru soluționarea situațiilor obiectivelor care funcționează fără autorizație de securitate la incendiu și intrarea în legalitate, prin certificarea îndeplinirii măsurilor de securitate la incendiu și eliberarea actului administrativ”, anunță reprezentanții ISU Sibiu.

Totodată, ISU menționează că obligația solicitării și obținerii autorizației de securitate la incendiu revine, potrivit legii, beneficiarilor/ investitorilor construcțiilor.

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

Lasă un răspuns

Adresa ta nu va fi publicată

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Primește știrile zilei seara pe email
Abonează-te și îți trimitem în fiecare seara un email cu știrile zilei de pe Ora de Sibiu
Renunți oricând. Nu vom folosi adresa ta in scopuri de marketing pentru terți fără acordul tău.
Loading...