Ziua Națională pentru comandantul Garnizoanei Sibiu ”Este momentul triumfului național”

0 711

⇓ Ascultă știrea ⇓

O zi cu însemnătate deosebită pentru România. 1 decembrie este ziua în care ne-am recâștigat independența și unitatea. General de brigadă Ghiță Bârsan, comandantul Garnizoanei Sibiu, le reamintește sibienilor importanța zilei. 

”Marea Unire a fost şi rămâne pagina cea mai frumoasă a istoriei româneşti. 1 Decembrie 1918 reprezintă momentul triumfului naţional, momentul în care năzuinţa înaintaşilor noştri de a trăi liberi, uniţi şi demni, într-un stat naţional, independent, unitar s-a împlinit pentru totdeauna.

Înfăptuirea măreţului ideal, prin adoptarea Rezoluției Adunării Naționale de la Alba Iulia, a fost meritul întregii naţiuni. Elite politice, culturale, diplomatice sau militare ale vremii, alături de oamenii simpli, anonimi, au rămas, prin acţiunea lor hotărâtă, un exemplu pentru noi toţi. România Mare s-a creat prin sacrificile poporului şi cu sângele ostaşilor români care au pus mai presus de orice naţiunea, scriind pagini glorioase de eroism în luptele Primului Război Mondial.

Cu ocazia Zilei Naţionale a României, în numele tuturor militarilor din garnizoana Sibiu, adresez locuitorilor din judeţul nostru cele mai calde urări de sănătate, împliniri profesionale, satisfacţii personale şi bucurii alături de cei dragi!

LA MULȚI ANI, ROMÂNIA!
LA MULȚI ANI, DRAGI ROMÂNI!”

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

Lasă un răspuns

Adresa ta nu va fi publicată

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Primește știrile zilei seara pe email
Abonează-te și îți trimitem în fiecare seara un email cu știrile zilei de pe Ora de Sibiu
Renunți oricând. Nu vom folosi adresa ta in scopuri de marketing pentru terți fără acordul tău.
Loading...