fbpx

Șapte incendii au izbucnit în weekend la Sibiu – Pompierii le-au stins de urgență

538

Pompierii din cadrul ISU Sibiu au intervenit, în acest weekend, pentru stingerea a șapte incendii și acordarea primului-ajutor calificat unui număr de 94 de sibieni.

Alte 21 de persoane au fost asistate medical de către formațiunile SMURD din cadrul Serviciilor voluntare ale localităţilor Copşa Mică, Dumbrăveni şi Ocna Sibiului.

Echipajele de pompieri au intervenit, în această perioadă, în municipiul Sibiu , pentru stingerea a patru incendii izbucnite la recipientele de colectat resturi menajere (tomberoane) pe str. Salcâmilor, str. Xenopol, str. Ceferiștilor și str. Frunzei.

De asemenea pompierii sibieni au intervenit în municipiul Sibiu , str.Barcelona pentru lichidarea unui incendiu izbucnit la un autoturism abandonat precum și pentru stingerea unui incendiu izbucnit la hornul centralei unui imobil de locuit în localitatea Șaroș pe Târnave.

Salvatorii sibieni au asigurat în această perioadă măsuri specifice din competență la Sala Transilvania cu ocazia Festivalului Ioan Macrea precum și la meciul de fotbal desfășurat la Stadionul Municipal.

Totodată, siguranța cetățenilor privind apărarea împotriva incendiilor a fost asigurată, în acest sfârșit de săptămâna, de echipajele de salvatori prezente la o serie de evenimente cu public numeros printre care amintim, Sala Transilvania cu ocazia Festivalului Ioan Macrea și meciul de fotbal desfășurat la Stadionul Municipal.

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

Alte subiecte de interes
Lasă un răspuns

Adresa ta nu va fi publicată

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Primește știrile zilei seara pe email
Abonează-te și îți trimitem în fiecare seara un email cu știrile zilei de pe Ora de Sibiu
Renunți oricând. Nu vom folosi adresa ta in scopuri de marketing pentru terți fără acordul tău.