Se modernizează drumul dintre Agnita și Sighișoara. CJ Sibiu are mai multe oferte

0 737

Consiliul Județean Sibiu a primit mai multe oferte pentru execuția lucrărilor de modernizare a drumului județean 106 Agnita – Sighișoara. Contractul de lucrări a fost estimat la suma de 92.088.238,16 lei, la care se adaugă TVA în valoare de 17.496.765,25 lei.

Deschiderea ofertelor a avut loc în data de 27 noiembrie, numărul firmelor de construcții ridicându-se la cinci, la care se adaugă un institut național de cercetare:
1. PORR Construct SRL București
2. STRABAG SRL Bucuresști, cu doi subcontractanți: SC ZÜBLIN România SRL și ECOROM SRL
3. DIFERIT SRL Cluj-Napoca
4. GEIGER TRANSILVANIA SRL
5. Institutul Natțonal De Cercetare-Dezvoltare în Construcții, Urbanism și Dezvoltare Teritorială Durabilă ”URBAN-INCERC” Cluj-Napoca
6. VISIO CONSTRUCTION WORKS SRL în asociere cu Özaltın İnşaat Ticaret Ve Sanayi A.Ş

Fiind vorba despre un proiect amplu și de numărul ofertelor, specialiștii din CJ Sibiu estimează că semnarea contractului va fi posibilă în luna februarie 2020.

Modernizarea drumului 106 Agnita – Sighișoara, în lungime de aproximativ 37 km, se realizează cu fonduri europene accesate de Consiliul Județean Sibiu, în cadrul Programului Operațional Regional 2014 – 2020.

În ceea ce privește procedura de achiziție pentru serviciile de dirigenție aferente acestui proiect, aceasta este în evaluare, fiind depuse patru oferte. valoare estimativă a contractului se ridică la 955.756,03 lei la care se adaugă TVA în valoare de 181,593.65 lei.
Proiectul privind „Reabilitare DJ 106 Agnita – Sighișoara” se realizează cu fonduri europene atrase de Consiliul Județean Sibiu în cadrul Programului Operațional Regional 2014 – 2020.

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

Lasă un răspuns

Adresa ta nu va fi publicată

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Primește știrile zilei seara pe email
Abonează-te și îți trimitem în fiecare seara un email cu știrile zilei de pe Ora de Sibiu
Renunți oricând. Nu vom folosi adresa ta in scopuri de marketing pentru terți fără acordul tău.