Spectacol caritabil pentru Larisa – Sibianca e imobilizată la pat

0 635

⇓ Ascultă știrea ⇓

Larisa este o sibiancă în vârstă de 13 ani și, din cauza unui accident, este imobilizată la pat. Micuța este în clasa a VII-a la Liceul „Gheorghe Lazăr” și este o elevă de zece. În 10 decembrie, are loc un spectacol caritabil pentru ea, unde sunt invitați toți sibienii.

„Asociația „Domy Music Star”, Asociația Mâini Unite, Palatul Copiilor Sibiu și Asociația Filantropica Olivia, cu sprijinul Bibliotecii Astra și a Consiliului Județean Sibiu, în parteneriat cu Karina Dance, Studio Rodica Popa Comăniciu și Asociația pentru Comunitate vă invită la un spectacol caritabil pentru Larisa – „Aripile speranței” ce va avea loc în data de 10 decembrie 2019, ora 18.30 la Biblioteca Județeană ASTRA Sibiu, în sala festivă corp A.

În cadrul evenimentului veți putea asista la un spectacol de muzică și dans oferit de elevii Palatului Copiilor Sibiu, Studioului Canto Rodica Popa Comăniciu, Karina Dance și Zumba Kids.

Invitați speciali: Maria Cojocaru, Rodica Popa Comăniciu, Dominique Simionescu, Cătălina Dumitrean, Oliver Frankel, Andreea Floare și Trupa RDH. Acest eveniment va fi prezentat de Diana Vecsei și Olivia Pădurean. Intrarea se face pe baza unui bilet de tombolă în valoare de 10 lei.

Altfel spus, veniți, vă delectați, participați la tombolă și oferiți aripi de speranță Larisei Gal, un copil care a ramas cu sechele în urma unui accident.

Detalii despre caz aici.

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

Lasă un răspuns

Adresa ta nu va fi publicată

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Primește știrile zilei seara pe email
Abonează-te și îți trimitem în fiecare seara un email cu știrile zilei de pe Ora de Sibiu
Renunți oricând. Nu vom folosi adresa ta in scopuri de marketing pentru terți fără acordul tău.
Loading...