Baschetbaliștii de la CSU Sibiu își donează maiourile de joc

0 332

În apropierea sărbătorilor de iarnă, baschetbaliștii de la CSU Sibiu își doresc să fie mai aproape de comunitatea sibiană și de cazurile care au nevoie de ajutor! Astfel, după ce am participat în premieră în sezonul regulat al unei competiții europene, jucătorii lui BC CSU Sibiu își vor dona maiourile galbene, în care au evoluat în FIBA Europe Cup, către 12 cauze umanitare, propuse de către fanii și ONG-urile sibiene.

Astfel, începând de azi, de Moș Nicolae, și până duminică, 8 decembrie, la ora 20:00, sibienii sunt așteptați cu propuneri de campanii și cazuri sociale în care licitarea unui maiou de joc ar putea fi de folos!

BC CSU Sibiu înțelege foarte bine că responsabilitatea socială pe care brandul o are față de comunitate este uriașă. Tocmai de aceea, clubul s-a implicat, și o va mai face, în foarte multe proiecte legate de educație, sănătate, caritate și, bineînțeles, promovarea sportului și a valorilor sale.

Acum, când Crăciunul se apropie cu pași repezi, jucătorii lui Dan Fleșeriu s-au gândit să îi dea Moșului o mână de ajutor, dorindu-și să contribuie printr-o faptă bună la ajutarea și susținerea unor oameni care nu trec prin cele mai fericite clipe… Astfel, baschetbaliștii au ales să își doneze maiourile galbene de joc din FIBA Europe Cup – purtând autograful fiecăruia, bineînțeles! – unor cauze nobile. 12 la număr, exact câți jucători au apucat să reprezinte Sibiul în Europa.

În următoarele 2 zile – începând de acum și până pe 8 decembrie, la ora 20:00 – vă invităm să propuneți cazuri sociale sau campanii care ar putea avea nevoie de sprijinul nostru. Vă rugăm să ne oferiți un minim de detalii și, eventual, linkuri utile de unde putem aduna informații și materiale de promovare. Noi vom alege 12 dintre ele și vom trage la sorți, pentru fiecare, câte un maiou marca ANDU, partenerul tehnic al echipei la nivel național și internațional.

„Ulterior, vom crea un eveniment special pe Facebook, urmând a posta în cadrul acestuia câte un anunț de licitație pentru cele 12 cauze. Vă vom invita să distribuiți acest eveniment și postarea respectivă și să invitați cât mai mulți prieteni să urmărească această campanie și să contribuie la inițiativa noastră.

Pe 9 decembrie vom anunța cele 12 cauze și vom iniția licitațiile care vor se derula până pe 21 decembrie, la ora 11:00. Reprezentanții cazurilor și jucătorii noștri le vor oferi personal maiourile celor 12 câștigători la meciul cu U BT Cluj Napoca, banii urmând a fi donați tot atunci.

Fiecare dintre noi va putea contribui la această campanie! Este vremea să ne unim inimile galben-albastre și să fim mai buni, în spiritul sărbătorilor și al lui CSU!”, anunță CSU Sibiu.

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

Alte subiecte de interes

Lasă un răspuns

Adresa ta nu va fi publicată

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Primește știrile zilei seara pe email
Abonează-te și îți trimitem în fiecare seara un email cu știrile zilei de pe Ora de Sibiu
Renunți oricând. Nu vom folosi adresa ta in scopuri de marketing pentru terți fără acordul tău.