Ciprian FARAON conduce o reală mișcare patronală de IMMpact pentru Sibiu

0 1.782

Patronatul Județean al Întreprinderilor Mici și Mijlocii din Sibiu (PJIMMS), proaspăt inființat, este afiliat Consiliului Național al Întreprinderilor Private Mici și Mijlocii din Romania, confederație condusă de Florin JIANU, fost ministru al IMM-urilor, vicepreședinte al SMEunited – cea mai puternică organizație de IMM-uri din Europa.

Împreună cu alți antreprenori sibieni, cum ar fi Adrian RADA și Vasile STEFANUTA, omul de afaceri sibian Ciprian FARAON a pus bazele Patronatului Județean al Întreprinderilor Mici și Mijlocii din Sibiu (PJIMMS), o construcție absolut necesară pentru mediul de afaceri sibian dar și pentru comunitate.  Potrivit lui Faraon, antrepenorii din Sibiu au sesizat lipsa în județ a unei reprezentări reale a mediului de afaceri, o voce puternică și unitară, care să se facă auzită.

Patronatul Județean al Întreprinderilor Mici și Mijlocii din Sibiu (PJIMMS) va reprezenta unitar și eficace interesele IMM-urilor și a mișcării patronale a IMM-urilor din judetul Sibiu, la nivel județean și național, va promova și susține dezvoltarea și creșterea competitivității și performanțelor sectorului de IMM-uri.  

Angajamentul noii organizații este de a deschide larg ușile acestui patronat județean, astfel încât să i se alăture un număr cât mai mare de antreprenori, indiferent de domenul de activitate și va încuraja și susține tinerii să infiinteze și dezvolte afaceri.

Mișcare patronală susține mediul de afaceri sibian cu expertiza antreprenorială de care dispune, în diferitele domenii de competență (organizațional, comercial, juridic, fonduri europene, financiar-contabilitate, fiscalitate, resurse umane, producție, marketing) precum și prin organizarea de dezbateri, întâlniri tematice, care să răspundă nevoilor antreprenorilor, prin transmiterea de bune practici și stabilirea unui networking valoros.

Va exista deasemenea un dialog constructiv cu autoritățile publice locale și nationale, astfel incât să se înteleagă nevoia unui parteneriat între instituțiile statului și mediul antreprenorial si nicidecum o subordonare a celui din urmă.

Organizația patronală sibiană se vrea un partener de nădejde  în descurajarea abuzurilor reprezentanților instituțiilor statului, acolo unde acestea apar, dar va milita și pentru o responsabilizare mai mare a antreprenorilor sibieni.

No vor lipsi dialogurile cu sindicatele, cu societatea civilă, cu agenții economici importanți ( companii mari, multinaționale), cu partidele politice, cu structurile universitare în   vederea recunoașterii de către întreaga societate a rolului central pe care-l joacă întreprinzătorii, in special IMM, în societatea modernă, pentru implicarea lor  în dezvoltarea sectorului de IMM-uri și construirii unui mediu favorizant afacerilor.

Un alt țel este implicarea patronatului în acțiuni ce țin de comunitatea sibiană, astfel încât responsabilitatea socială sa fie parte din cultura organizatorică a membrilor patronatului dar și a mediului de afaceri sibian in general.

Conducerea Patronatului Județean al Intreprinderilor Mici si Mijlocii din Sibiu(PJIMMS) urează antreprenorilor și comunității sibiene:  Un an nou plin de realizări! Sărbători Fericite!

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

Alte subiecte de interes

Lasă un răspuns

Adresa ta nu va fi publicată

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Primește știrile zilei seara pe email
Abonează-te și îți trimitem în fiecare seara un email cu știrile zilei de pe Ora de Sibiu
Renunți oricând. Nu vom folosi adresa ta in scopuri de marketing pentru terți fără acordul tău.