Concert de Crăciun la Biserica Reformată din Sibiu – Intrarea este liberă

0 374

⇓ Ascultă știrea ⇓

Corul Bach din Sibiu împreună cu o orchestră de cameră şi patru solişti vocali, va interpreta prima parte a oratoriului Messiah de Georg Friedrich Händel, la Biserica Reformată din strada Mitropoliei, nr.9, duminică, 15 decembrie 2019.

Această primă parte relatează istoria vestirii și nașterii Mântuitorului nostru Iisus Hristos. Ca un cadou pentru public, concertul se încheie cu vestitul Halleluja, compus de Händel pentru încheierea părţii a doua a oratoriului.

Îşi vor da concursul soprana Melinda Samson şi mezzosoprana Elisa Gunesch din Sibiu, tenorul Nicolae Simonov din Bucureşti şi basul de origine olandeză Auke Kempkes din Elveţia. Orchestra de cameră va interpreta pe instrumente baroce, pentru a reda cât mai fidel sunetul original al lucrării.  Afis Messiah

Un mic compromis va fi necesar din perspectiva amplorii evenimentului: datorită faptului că spaţiul frumoasei biserici reformate nu este suficient de mare pentru a găzdui un public numeros, concertul va fi susţinut de două ori: cu începere de la ora 16:00 şi de la ora 18:00, pentru a facilita accesul cât mai multor persoane interesate să trăiască experienţa acestei impresionante bijuterii muzicale.

Intrarea este gratuită, în limita locurilor disponibile. Invitaţiile se pot ridica începând din 09.12.2019 din sacristia Bisericii Evanghelice, Piața Huet 1, iar în seara concertelor la Biserica Reformată din str. Mitropoliei nr. 9.

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

Alte subiecte de interes

Lasă un răspuns

Adresa ta nu va fi publicată

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Primește știrile zilei seara pe email
Abonează-te și îți trimitem în fiecare seara un email cu știrile zilei de pe Ora de Sibiu
Renunți oricând. Nu vom folosi adresa ta in scopuri de marketing pentru terți fără acordul tău.