Petrecere incendiară în decembrie la Hello Coffee Lounge – Vineri e Karaoke Night

0 238

⇓ Ascultă știrea ⇓

Au trecut vreo trei săptămâni de când la Hello Coffee Lounge nu s-a mai organizat o seară de karaoke. Petrecăreții însă au motiv să își dreagă vocea, pentru că vineri, 13 decembrie, distracția se întoarce. În singurul vape bar din Sibiu vor răsuna din nou hit-urile în interpretarea sibienilor care știu să se distreze.

Petrecerea cu muzică bună și distracție la maxim revin vineri, 13 decembrie, la Hello Coffee Lounge de pe Calea dumbrăvii nr. 17.

Cei care au mai participat la serile de karaoke de aici știu că atmosfera e una specială. Se creează o comunitate, mereu deschisă către membrii noi, dar în care o dată intrat, te simți excelent. Asta și datorită muzicii bune care se ascultă și mai ales se cântă, la karaoke.

”Revenim în forță, cu o nouă ediție a distracției la Hello Coffee Lounge. La fel ca dățile trecute asigurăm muzica de calitate, pentru toate gusturile. Petrecerea începe la ora 22, dar se termină mult spre dimineață”, spune Tarek Al Awad, proprietarul Hello Coffee Lounge.

Nu mai rămâne deci, decât să sunați la 0730670221 pentru o rezervare și să vă anulați orice alte planuri pentru vineri seara

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

Alte subiecte de interes

Lasă un răspuns

Adresa ta nu va fi publicată

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Primește știrile zilei seara pe email
Abonează-te și îți trimitem în fiecare seara un email cu știrile zilei de pe Ora de Sibiu
Renunți oricând. Nu vom folosi adresa ta in scopuri de marketing pentru terți fără acordul tău.