FOTO Eveniment caritabil la Liceul Carol pentru un băiețel din Sibiu – Ștefan are tetrapareză spastică

774

Liceul Tehnologic de Construcții și Arhitectură „Carol I” din Sibiu a organizat, miercuri, un eveniment umanitar pentru un băiețel de șase care a fost diagnosticat cu tetrapareză spastică.

Ștefan Potcoavă a fost diagnosticat cu o boală grea: tetrapareză spastică. Are doar șase anișori și este un copil extrem de puternic, în ciuda faptului că nu își poate folosi picioarele. În prezent, micuțul are nevoie de bani pentru o operație costisitoare, motiv pentru care oameni cu suflet mare s-au gândit să îi facă o bucurie în preajma sărbătorilor de iarnă.

La Liceul Carol din Sibiu a fost organizat un eveniment caritabil special pentru el. „Astăzi am organizat, în biblioteca școlii, un eveniment umanitar, care a cuprins mai multe momente. Elevii au prezentat inițial piesa de teatru intitulată Poveste de Crăciun, o adaptare după celebra operă a lui Charles Dickens. A urmat un recital de colinde în limba engleză, apoi elevii de la Teologie au cântat colinde tradiționale. S-a organizat și un bazar cu ornamente hand-made de Crăciun, realizate cu dăruire de profesori și elevi. Acțiunea a fost dedicată unei cauze nobile, ne-am gândit ca bănuții să-i donăm familiei lui Ștefan Potcoavă, un băiețel de 6 ani, diagnosticat cu tetrapareză spastică”, spune prof. Ligia Şofletea, consilier educativ la Liceul Tehnologic de Construcții și Arhitectură „Carol I” Sibiu.

Acțiunea a fost coordonată de prof. Ligia Șofletea, prof. Claudia Onea, prof. Bozan Liliana și prof. Stoian Ștefania. La eveniment au participat și enoriașii Parohiei Ortodoxe Cibin II, alături de părintele Vasile Dariciuc, ei contribuind cu donații.

Citește povestea lui Ștefan AICI. 

Oamenii cu suflet mare pot dona bani pentru operația lui Ștefan, în conturile următoare deschise pe numele POTCOAVĂ IOANA:

RO69BRDE330SV50325413300 – LEI
RO24BRDE330SV89888733300 – EURO

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

Spune ce crezi