Piața Țărănească de la Sala Transilvania are program special de sărbători

0 2.417

⇓ Ascultă știrea ⇓

Înainte de sărbători sibienii intră în febra cumpărăturilor. Și pentru a se asigura că au cele mai bune produse, trec neapărat și prin piața de la Sala Transilvania. Și tocmai pentru ca zilele să fie suficiente pentru cumpărături, piața are un program special în această perioadă. 

Având în vedere perioada sărbătorilor de iarna și interesul crescut al populației pentru aprovizionarea cu produse agroalimentare locale şi tradiţionale produse în fermele/ gospodăriile proprii ale producătorilor agricoli, Piața Volantă Transilvania va fi deschisă astfel: în zilele de 20, 21 decembrie și 28 decembrie 2019, în intervalul ora 08:00 – 14:00.

Pentru a aduce spiritul Crăciunului și în piață, vineri, 20.12.2019, elevii Școlii Gimnaziale “Octavian Goga” din Rășinari vor colinda și vor vinde produse tradiționale din cămara bunicii, urmând ca sâmbătă, 21.12.2019, să ne încânte cu colinde si bunătăți elevii Școlii Gimnaziale ”Viorel Cucu Paltinu” din comuna Arpașu de Jos, structura Arpașu de Sus coordonați de doamna învățătoare Doina Dobrin.

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

Alte subiecte de interes

Lasă un răspuns

Adresa ta nu va fi publicată

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Primește știrile zilei seara pe email
Abonează-te și îți trimitem în fiecare seara un email cu știrile zilei de pe Ora de Sibiu
Renunți oricând. Nu vom folosi adresa ta in scopuri de marketing pentru terți fără acordul tău.