Sibianul implicat într-un scandal în Cehia a scăpat de acuzația de tentativă de omor

0 881

⇓ Ascultă știrea ⇓

Daniel Alexandrescu, un tânăr de 24 de ani din Sibiu, a fost implicat într-o bătaie generală într-un orășel de lângă Praga, Cehia. A fost judecat, iar pe tot parcursul procesului a sperat că nu va primi pedeapsa maximă pentru tentativă de omor. Sentința avea însă să îl ”scape” de pușcărie, pentru că anii i-au fost dați cu suspendare.

Daniel a fost judecat pentru tentativă de omor după ce a fost implicat într-o bătaie generală în fața unui club din localitatea Islava, de lângă Praga. El spune că un alt tânăr, de origine cehă, este cel care a pornit scandalul, iar el nu a făcut altceva decât să își apere prietenul care a căzut nevinovat pe mâna atacatorilor.

VEZI AICI ÎNTREAGA POVESTE A MĂCELULUI ÎN CARE A FOST IMPLICAT SIBIANUL

În bătaia generală, sibianul povestește cum a luat o rangă din mașină și a dat în oricine îi apărea în cale. Pentru că l-a lovit pe un ceh atât de tare, a fost judecat pentru tentativă de omor. Dar, judecătorii au renunțat la această acuzație și i-au dat o sentință pentru infracțiunea de vătămare corporală. ”Pentru asta am primit 5 ani și 6 luni cu suspendare, iar prietenul meu 3 ani și 6 luni cu suspendare. Lui, cehul trebuie să îi plătească vreo 3000 de euro cheltuieli de judecată și de spitalizare”, spune Daniel.

Sibianul a scăpat ca prin urechile acului, pentru că mai avea o condamnare, tot cu suspendare, primită într-un dosar identic.

”Lumea m-a întrebat de ce nu am plecat când am văzut ce se întâmplă. Păi pe mine m-au atacat, iar prietenul meu s-a băgat și până la urmă el a fost cel mai afectat. Dacă plecam însemna să îl las pe el acolo, nu se poate așa ceva. O să merg și doi ani la serviciul de probațiune, o dată pe lună”, spune sibianul.

 

 

 

 

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

Lasă un răspuns

Adresa ta nu va fi publicată

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Primește știrile zilei seara pe email
Abonează-te și îți trimitem în fiecare seara un email cu știrile zilei de pe Ora de Sibiu
Renunți oricând. Nu vom folosi adresa ta in scopuri de marketing pentru terți fără acordul tău.