Se deschide cel mai cool magazin de mobilă din Sibiu – Canapele super confortabile la prețuri atractive

0 15.509

⇓ Ascultă știrea ⇓

Canapeaua este punctul central al unui living. Trebuie să îndeplinească mai multe cerințe: să fie confortabilă, să aibă dimensiunile potrivite, să fie frumoasă, rezistentă, extensibilă…și cine știe ce alte cerințe mai au sibienii. Piața din oraș însă nu a oferit până acum o gamă largă pentru astfel de piese de mobilier. Până acum, când se deschide un magazin care vinde în principal astfel de obiecte. Calitatea este punctul lor forte, dar și gama largă de modele.

Velvet Studio Design a fost conceput ca magazinul de canapele care să ofere sibienilor produse în primul rând de o calitate superioară. Apoi, o gamă de lux pentru astfel de obiecte, pentru că până acum, fizic, în Sibiu nu se găsea așa ceva.

WhatsApp Image 2019 12 13 at 10.53.37

De sâmbătă, pe malul Cibinului, în fosta locație Iugești, sibienii vor putea vedea canapelele expuse, dar vor putea și comanda dintr-un catalog pus al dispoziția lor. Dacă își doresc un anumit model, dar pe o altă culoare sau dimensiune, Velvet Studio Design este de acum furnizorul celor mai confortabile canapele.

WhatsApp Image 2019 12 13 at 11.34.19

Magazinul oferă sibienilor mai multe game de produse. De la cele de lux, la cele cu prețuri accesibile tuturor. În funcție de cum vă doriți să arate living-ul dumneavoastră, puteți alege între canapele fixe sau extensibile, între catifea, piele naturală sau piele regenerată, între un model clasic, unul de lux sau unul super confortabil.

Canapeaua este punctul central al unui living, dar obiectele din jurul acesteia întregesc ”peisajul”. Tot la Velvet Studio Design veți găsi măsuțe de cafea, obiecte de decor și tot ce este nevoie ca spațiul de zi dintr-o casă să se transforme într-unul primitor.

WhatsApp Image 2019 12 13 at 10.53.351

Doar trebuie să mergeți la cel mai nou magazin de canapele din Sibiu, în fiecare zi între orele 10 și 18 și sâmbătă între orele 10 și 15, dați o comandă, iar în câteva săptămâni vă veți relaxa în canapeaua pe care v-ați dorit-o. Așadar sunteți așteptați pe strada Metalurgiștilor nr. 1-3. Detalii puteți obține și la telefon 0799 554 444.

 

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

Lasă un răspuns

Adresa ta nu va fi publicată

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Primește știrile zilei seara pe email
Abonează-te și îți trimitem în fiecare seara un email cu știrile zilei de pe Ora de Sibiu
Renunți oricând. Nu vom folosi adresa ta in scopuri de marketing pentru terți fără acordul tău.
Loading...