Hoți de brazi din județul Sibiu, amendați usturător – Au rămas și fără marfă

0 2.283

Patru sibieni au fost amendați usturător după ce au fost prinși de polițiști la furat de brazi. Trei dintre ei au fost depistați la Porumbacu de Sus și au luat o amendă de 8.000 de lei, iar unul dintre ei a fost prins la Ocna Sibiului, fiind amendat cu 5.000 de lei.

„La data de 13 decembrie a.c., între orele 12,00 – 16,00, pe raza fondurilor forestiere din localitățile Porumbacu de Sus și Arpașu de Sus, polițiștii au identificat trei bărbați cu vârsta de 18, 27, respectiv 28 de ani, localnici, care au recoltat fără drept și au transportat ilegal 100 de kg cetină de brad și 3 mc de material lemnos din specia fag”, anunță Elena Welter, purtător de cuvânt al IPJ Sibiu.

Cei trei au fost sancționați contravențional cu amendă totală în valoare de 8.000 de lei, iar cetina și materialul lemnos au fost confiscate și predate ocoalelor silvice responsabile.

Tot în cursul zilei de 13 decembrie, cu ocazia acțiunilor desfășurate pe raza localității Ocna Sibiului de către polițiștii Serviciului de Ordine Publică împreună cu reprezentanții Gărzii Forestiere Brașov, a fost depistat un sibian în vârstă de 27 de ani în timp ce transporta 26 de brazi fără a deține aviz de însoțire a materialului lemnos. Sibianul a fost amendat cu suma de 5.000 de lei, iar brazii au fost confiscați și predați Ocolului Silvic Cindrelul.

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

Alte subiecte de interes

Lasă un răspuns

Adresa ta nu va fi publicată

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Primește știrile zilei seara pe email
Abonează-te și îți trimitem în fiecare seara un email cu știrile zilei de pe Ora de Sibiu
Renunți oricând. Nu vom folosi adresa ta in scopuri de marketing pentru terți fără acordul tău.