batut ludos
Sibianul bătut de cei trei indivizi

O petrecere de majorat a început într-o notă teribilă. Unul dintre invitați a fost bătut de trei indivizi care au venit neinvitați. Din cauza lor, sibianul a fost operat la față și a stat o săptămână pe patul de spital. victima ludos

Incidentul a avut loc în urmă cu o săptămână în localitatea sibiană Ludoș. Se pare că mărul discordiei a fost capacul unei sticle de bere. „Patru băieți beți au venit neinvitați la majoratul meu. Era în jur de ora 9 jumate, 10, când unul dintre invitați a fost luat la bătaie. Băiatul și-a desfăcut o bere și dopul de la sticlă a sărit pe mașina bătăușilor. Nu a fost intenționat, capacul a sărit din greșeală pe mașină. Șoferul și alte două persoane care erau cu el s-au enervat și au sărit să îl bată”, povestește sărbătoritul.

Potrivit sărbătoritului, șoferul autoturismului lovit de dopul sticlei de alcool a sărit ca ars din mașină și l-a lovit pe sibian cu palmele peste față. Imediat după, o altă persoană l-a lovit cu pumnul în maxilar. Un alt invitat la majorat a sărit în ajutorul victimei, încercând să o ridice de la pământ, însă s-a ales și el cu un pumn.

„Eu eram afară și am văzut ce s-a întâmplat. Ei erau patru, dar doar trei au sărit la bătaie. Șoferul s-a dat jos din mașină și i-a dat două palme, iar alt băiat care era în afara mașinii a venit la el și i-a dat un pumn în maxilar”, mai spune sărbătoritul.

La scurt timp, a intervenit poliția și un echipaj al ambulanței. Inițial, victima, în vârstă de 22 de ani, nu a vrut să meargă la spital, însă rănile sale erau grave, astfel că, la câteva zile distanță, a fost internat și operat. Sibianul are maxilarul rupt, este rănit la claviculă și i-a fost cusută limba. „Are o operație groaznică la față. Maxilarul rupt, clavicula… A avut limba despicată, pentru că atunci când l-au lovit el vorbea. Astăzi a ieșit din spital”, povestește sărbătoritul din Ludoș.

Cei trei agresori sunt din Bogatu Român. Ei au ajuns la majorat după ce un băiat care era deja acolo i-a chemat să bea pe gratis. Aceștia vor avea de dat explicații în fața polițiștilor, deoarece victima va depune o plângere și își va scoate și certificatul medico-legal.

Urmăriți Ora de Sibiu și pe Google News

Comentariul meu

Comentariu