FOTO Adio garaje – Primăria pregătește modernizarea zonei de blocuri din Terezian și Calea Cisnădiei

2 1.511

⇓ Ascultă știrea ⇓

Primăria Sibiu pregătește modernizarea zonei de blocuri din cartierul Terezian. Studiul de fezabilitate este realizat, proiectul tehnic este în lucru și urmează contractarea lucrărilor propriu-zise la începutul anului viitor.

Pentru ca aceste lucrări de modernizare să fie realizate unitar, terenul din zona delimitată de străzile Lungă – Gladiolelor – Râului – Rusciorului trebuie eliberat de cele aproximativ 90 de garaje și copertine inestetice, amenajate fără autorizație și care ocupă domeniul public în mod dezordonat. Aceeași măsură a fost luată și în alte zone din oraș, cu rezultate foarte bune din punctul de vedere al funcționalității și esteticii: Gladiolelor – Târgu Cailor, cartier Turnișor – șoseaua Alba Iulia, cartier Hipodrom – str. Siretului, str. Ștefan cel Mare. Terezian 3 Terezian 1

În acest sens, Serviciul de Administrare a Domeniului Public va notifica proprietarii garajelor din cartierul Terezian să elibereze domeniul public până în data de 1 mai 2020. În caz contrar, municipalitatea va fi nevoită să le îndepărteze, iar costurile vor fi imputate proprietarilor. Calea Cisnădiei 2 Calea Cisnădiei 1

De asemenea, în contextul lucrărilor de lărgire a Căii Cisnădiei, pe tronsonul dintre strada Gheorghe Dima și ieșirea din municipiu, este necesară eliberarea celor aproximativ 20 de garaje și copertine din această zonă. Proprietarii acestor construcții provizorii vor fi notificați să le îndepărteze de pe domeniul public până la finalul lunii martie 2020, în caz contrar urmând să fie demolate de Primărie, costurile urmând să fie recuperate de la respectivii proprietari.

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

2 Comentarii
  1. Anonim scrie

    In cartierul Ștrand când aveți de gând sa faceți ceva? Printre blocuri sunt numai boscheți, pungi aruncate cu gunoi de nesimțiți care le este lene sa meargă la tomberon sa le arunce, cu toate ca in cartier sunt o grămada de pubele, alții care își uita mașinile abandonate cu anii!!!

  2. Liviu scrie

    Cele de pe Valea Sapunului cand ???? Ca nu sunt nici macar folosite ca si garaje ci depozite @

Lasă un răspuns

Adresa ta nu va fi publicată

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Primește știrile zilei seara pe email
Abonează-te și îți trimitem în fiecare seara un email cu știrile zilei de pe Ora de Sibiu
Renunți oricând. Nu vom folosi adresa ta in scopuri de marketing pentru terți fără acordul tău.
Loading...