FOTO Magia sărbătorilor la Copșa Mică – Bunicii au primit cadouri

0 158

Conform tradiţiei, Moş Crăciun a vizitat şi anul acesta la Copşa Mică peste 100 de bunici şi bunicuţe, cu vârste cuprinse între 80 şi 97 de ani.

Şi anul acesta organizaţia Sfatul Bătrânilor a „furnizat” un Moş autentic care a fost ajutat de câţiva de funcţionari ai Primăriei Copşa Mică de la Serviciul Public de Asistenţă Socială, Poliţia Locală şi Pompierii Voluntari. De dimineaţă Moşul a pornit la colindat pe la uşile celor mai vârstnici cetăţeni din oraş, aducându-le bucuria sărbătorilor de iarnă, împreună cu unele bunătăţi tradiţionale locale, fructe şi dulciuri. Surprinşi de gestul frumos, aceşti oameni minunaţi l-au primit cu emoţie puternică şi cu lacrimi în ochi pe Moş Crăciun. bunici copsa 3

Oficialităţile oraşului Copşa Mică, le-au transmis bunicilor vizitaţi urări de sănătate şi de viaţă lungă, cu prilejul Sărbătorilor de Iarnă, cu speranţa că aceştia, în mare parte oameni singuri, se vor bucura ştiind că comunitatea locală nu i-a uitat. Până în ajunul Crăciunului, Moşul este aşteptat şi de toţi copiii cuminți din oraș, care îl vor întâmpina cu bucurie şi cu cizmulițele curățate.

Tot în spiritul Sărbătorilor de iarnă Primăria Copşa Mică organizează în prag de sărbătoare, vineri 20.12.2019, începând cu ora 18, un tradiţional concert de colinde, la Sala de Festivităţi a Liceului „Nicolae Teclu”. Concertul va fi susţinut de Corul “Sf.Arhangheli Mihail şi Gavriil” al Catedralei Mediaş, Corul Bisericii Ortodoxe Axente Sever şi Corul Liceului „Nicolae Teclu” Copşa Mică.  bunici copsa 1

Cu această ocazie, Primăria orașului Copșa Mică urează copșenilor și românilor de pretutindeni: Sărbători Fericite şi tradiționalul La Mulţi Ani!

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

Alte subiecte de interes

Lasă un răspuns

Adresa ta nu va fi publicată

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Primește știrile zilei seara pe email
Abonează-te și îți trimitem în fiecare seara un email cu știrile zilei de pe Ora de Sibiu
Renunți oricând. Nu vom folosi adresa ta in scopuri de marketing pentru terți fără acordul tău.