VIDEO FOTO Cei mai inteligenți elevi ai Sibiului recompensați cu premii în bani de Consiliul Județean

0 1.068

⇓ Ascultă știrea ⇓

Pentru a doua oară în acest an, Consiliul Județean Sibiu a premiat elevii și profesorii din învățământul preuniversitar din județul Sibiu care au obținut rezultate deosebite la concursurile, olimpiadele și competițiile școlare de la nivel național și internațional în anul 2019, în cadrul unei eveniment intitulat ”Gala performanței în învățământul preuniversitar din județul Sibiu – 2019, a doua sesiune”.

Premierea a avut loc luni, 16 decembrie 2019, în sala de conferințe a Consiliului Județean Sibiu, și a reunit 103 elevi și 47 de profesori din municipiile Sibiu și Mediaș și din localitățile Avrig, Șelimbăr, Cristian, Racovița, Turnu Roșu, Gura Râului și Arpașu de Jos.

pentru postare 3 IMG 4467 Copy

Președinta Daniela Cîmpean, gazda evenimentului, și-a exprimat bucuria de a avea alături atâția copii și tineri frumoși și deștepți care s-au dedicat învățăturii, declarând că județul Sibiu se află pe mâini bune și are un viitor frumos și datorită lor și rezultatelor lor. ”Înțeleg eforturile pe care voi le faceți, vă felicit din suflet și vă mulțumesc”, a spus Daniela Cîmpean.

video

Prin mesajul adresat elevilor premianți, Daniela Cîmpean le-a lansat un apel de a se implica în viitor în activitatea administrativă și politică, unde se pot lua decizii bune pentru comunitate.

IMG 4525 IMG 4586

La gală au luat parte conducerea CJ Sibiu, reprezentată de președinta Daniela Cîmpean și de vicepreședinta Christine Manta-Klemens, consilierii județeni Beatrice Ungar și Izabela Brezae, conducerea Inspectoratului Școlar Județean Sibiu, reprezentată de inspectorul școlar general Alexandru Dumbravă, de inspectorul școlar general adjunct Gheorghe Bârză, precum și inspectorul școlar pentru educație permanentă și activităţi extraşcolare, Daniela Muntean.

IMG 4495 Copy

Elevii și profesorii au primit diplome, flori și premii în bani, valoarea totală a premiilor ridicându-se la 56.300 lei.
La prima sesiune a Galei performanței, organizată în luna iunie 2019, Consiliul Județean Sibiu a alocat suma de 70.000 lei pentru premierea elevilor și a profesorilor.

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

Lasă un răspuns

Adresa ta nu va fi publicată

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Primește știrile zilei seara pe email
Abonează-te și îți trimitem în fiecare seara un email cu știrile zilei de pe Ora de Sibiu
Renunți oricând. Nu vom folosi adresa ta in scopuri de marketing pentru terți fără acordul tău.
Loading...