VIDEO Este sigur – Sens giratoriu pe DN1 la Șelimbăr în intersecția cu drumul către Cisnădie

3.310

Este oficial – Se va face un sens giratoriu pe DN1 la Șelimbăr la intersecția cu drumul către Cisnădie. Primarul Marius Grecu a confirmat acest lucru.

„Drumul național este în proiectare și în analizare celor care vor construi viitoarea autostradă, să se creeze un sens giratoriu la intersecția cu drumul către Cisnădie, care va lega Cartierul Arhitecților. Au fost foarte multe evenimente rutiere, am făcut și noi o serie de adrese în acest sens și în sfârșit am primit un răspuns pozitiv, astfel că se va realiza acel sens giratoriu și o dată cu construcția autostrăzii va fi un sens giratoriu chiar și la intrarea în localitatea Mohu”, a declarat, într-un interviu pentru Ora de Sibiu, primarul comunei Șelimbăr, Marius Grecu.

Ora de Sibiu – ''Interviuri pe Față'' cu Delia Pușcă ?Invitat Marius Grecu, primarul comunei Șelimbăr

Publicată de Ora de Sibiu pe Miercuri, 18 decembrie 2019

Acesta a declarat că trebuie să găsească o variantă pentru localitatea Veștem, având în vedere că, în prezent, cei care vor să meargă de acolo către Râmnicu Vâlcea, o pot face mergând până la sensul giratoriu de la Parcul Industrial, adică trei kilometri.

„Rămâne să găsim o variantă pentru localitatea Veștem care deocamdată nu se poate ieși din Veștem către Râmnicu Vâlcea decât dacă mergi până la sensul giratoriu de la Parcul Industrial. Avem în vedere o proiectare pentru un drum, o bretea sub DN1, care să poată face facilă ieșirea către Vâlcea, să nu mai ocolească cetățenii din Veștem trei kilometri. Este deja la stadiul de piatră, se folosește acel drum, dar ne propunem ca de anul viitor să îl afaltăm și să îl modernizăm”, a mai spus primarul din Șelimbăr.

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

Arată comentarii (1)