UPDATE VIDEO FOTO Incendiu la mall-ul Promenada – A luat foc o mașină

0 6.680

Pompierii sibieni din cadrul ISU Sibiu au fost solicitați de urgență să intervină la mall-ul de la Podul Gării pentru a lichida un incendiu izbucnit la un autoturism din parcare.

UPDATE 2
Șeful pompierilor din cadrul mall-ului Promenada Sibiu, Gurau Ionuț, a menționat că incendiul a fost lichidat de pompierii de serviciu, ulterior intervenind și pompierii ISU Sibiu.

„Referitor la situația din cursul acestei seri, privind incendiul produs la un autoturism în parcarea subterană, fac următoarele precizări: În jurul orelor 19:20 am fost anunțați de producerea unui incendiu în parcarea subterană, S1. Pompierii de serviciu s-au deplasat către zona indicată și au constatat că incendiul nu se manifestă violent, fiind de intensitate mică. Folosind mijloacele din dotare de prima intervenție, au lichidat focarul, dat fiind faptul că acesta era restrâns și nu ardea violent, ulterior stingerii acestuia sosind și pompierii militari, la solicitarea unui posibil client al mall-ului, intrat în panică. Primele concluzii preliminare arată faptul că în zona din spatele autoturismului, acolo unde se afla și bateria, erau depozitate spray-uri, cu substanțe inflamabile, cauza cea mai probabilă a declanșării incendiului fiind un scurtcircuit între cele două elemente mai sus menționate”, a precizat Gurau Ionuț, Șef Serviciu SPSU.

UPDATE
„Isu Sibiu a intervenit de urgență cu trei echipaje de pompieri militari și autospeciale de stingere în parcarea subterană a Mall-ului Sibiu pentru localizarea și lichidarea unui incendiu izbucnit la compartimentul motor al unui autoturism. Incendiul a fost lichidat prompt de către pompierii militari. S-a efectuat evacuarea clienților datorită cantității mare de fum degajat. O ambulanță SAJ Sibiu se află la fața locului pentru a acorda îngrijiri medicale la nevoie”, spun reprezentanții ISU Sibiu. bmw mall

Deocamdată, echipajul medical se află în așteptare, nimeni nu a avut nevoie de îngrijiri medicale.

Știrea inițială

isu mall3

video

Potrivit Alinei Voina, purtătorul de cuvânt al ISU Sibiu, este vorba despre un incendiu la bateria unui autoturism aflat în parcarea subterană a mall-ului Promenada Sibiu. isu mall2

Pompierii militari au intervenit pentru a lichida incendiul.  isu mall1

Alarmele au început să răsune în tot centrul comercial în jurul orei 19:25. Toți oamenii au fost rugați să evacueze de urgență clădirea. Mai multe IMAGINI aici.

 

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

Alte subiecte de interes

Lasă un răspuns

Adresa ta nu va fi publicată

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Primește știrile zilei seara pe email
Abonează-te și îți trimitem în fiecare seara un email cu știrile zilei de pe Ora de Sibiu
Renunți oricând. Nu vom folosi adresa ta in scopuri de marketing pentru terți fără acordul tău.