Mall-ul Promenada Sibiu a primit autorizația de securitate la incendiu

0 644

Inspectoratul pentru Situații de Urgență al județului Sibiu a emis autorizația de securitate la incendiu pentru mall-ul Promenada.

Autorizația ISU a fost emisă în urma implementării și respectării tuturor măsurilor și normelor de apărare împotriva incendiilor prevăzute în documentația tehnică în conformitate conform HG nr. 571/2016 privind aprobarea categoriilor de construcții și amenajări care se supun avizării și/sau autorizării privind securitatea la incendiu, Ordinului MAI nr. 129/2016 pentru aprobarea Normelor metodologice privind avizarea și autorizarea de securitate la incendiu și protecție civilă și Legii nr. 307/2006 privind apărarea împotriva incendiilor cu modificări și completări ulterioare.

Misiunea Inspectoratul pentru Situații de Urgență „cpt. Dumitru Croitoru” al județului Sibiu este îndreptată spre asigurarea respectării măsurilor de apărare și stingere a incendiilor în vederea creșterii gradului de siguranță a cetățenilor. Efectivele de pompieri sunt pregătite în permanență să răspundă, prompt, nevoilor comunității, pentru gestionarea tuturor situațiilor de urgență și acordarea primului-ajutor medical specializat.

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

Alte subiecte de interes

Lasă un răspuns

Adresa ta nu va fi publicată

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Primește știrile zilei seara pe email
Abonează-te și îți trimitem în fiecare seara un email cu știrile zilei de pe Ora de Sibiu
Renunți oricând. Nu vom folosi adresa ta in scopuri de marketing pentru terți fără acordul tău.