Vreme anormal de caldă în weekend în toată țara – La Sibiu avem temperaturi de primăvară

0 393

Vremea este anormal de caldă în weekend în toate zonele țării. La Sibiu, temperaturile sunt în continuare ridicate, depășind 10 grade Celsius.

Meteorologii sibieni anunță că vremea se menține caldă și în acest weekend. Sâmbătă maximele vor atinge 11 grade Celsius, iar pe timpul nopții vom avea în jur de 4-5 grade. În ceea ce privește ziua de duminică, se va mai încălzi puțin, astfel că ne vom putea bucura de o zi ca de primăvară, cu 13 grade Celsius. Noaptea vor fi 5 grade Celsius.

Și la munte vremea este frumoasă. Nu va ninge nici în acest weekend, întrucât temperaturile se situează între 9-10 grade pe timpul zilei de sâmbătă, și 8-9 grade duminică. Pe timpul nopții, temperaturile ating 3 grade Celsius.

De luni însă intrăm într-un proces de răcire. Maximele nu vor mai depăși 8 grade Celsius, iar cerul va fi temporar noros. Este posibil să apară și precipitații sub formă de ploaie.

La nivelul țării, cel mai cald în acest weekend va fi la Constanța, acolo unde se vor înregistra chiar și 18 grade Celsius.

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

Alte subiecte de interes

Lasă un răspuns

Adresa ta nu va fi publicată

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Primește știrile zilei seara pe email
Abonează-te și îți trimitem în fiecare seara un email cu știrile zilei de pe Ora de Sibiu
Renunți oricând. Nu vom folosi adresa ta in scopuri de marketing pentru terți fără acordul tău.